karijera - brak

Ne želi da prihvati prezime Živojinović: Prijovićka se zamera suprugu?

3

Nedavno su se venčali, ali veću spočeli da se suočavaju sa prvim bračnim problemima

aleksandra prijović
aleksandra prijovićfoto: Instagram

 

Folk pevačica Aleksandra Prijović je, prilikom udaje za svog sadašnjeg supruga Filipa Živojinovića, rešila da se odrekne svog i uzme njegovo prezime. Međutim, u javnosti se i dalje predstavljala kao Aleksandra Prijović, zbog čega Filipu nije bilo pravo.

 

- Ruku na srce, Filip je imao veliku želju da Aleksandra karijeru nastavi kao gospođa Živojinović, ali na kraju je popustio i shvatio da ona ima pravo kada kaže da bi joj to na neki način poremetilo nastupe u inostranstvu. I sam je posle nekog vremena sagledao stvari iz drugog ugla i uvideo da nijedna pevačica sa naše estrade nije menjala ime pod kojim je karijeru počela. Zato su na kraju sve rešili i ostavili to iza sebe - rekao je izvor blizak bračnom paru i dodao da su supružnici sklopili dogovor da se niko nikome u posao ne meša.

 

- Aleksandra finansijski i te kako doprinosi njihovom zajedničkom budžetu i pre Filipa je zarađivala mnogo i vrlo lepo znala sa parama i karijerom. Često je nazivaju devojkom koja se dobro udala, a niko se ne seća koliko je nastupala na početku karijere i da je i tada u rukama imala veliki novac. Zato joj ne treba zamerati što ne dozvoljava da joj se iko petlja u karijeru. Razgovarali su o svemu i rešili da svako donosi svoje odluke kada je reč o poslu, što je svakako najbolje za oboje - zaključio je izvor.

 

 

 

makonda-tracker