uživaju na svoj način

Viktorija se SUNČA, Dejvid ne izlazi iz APARTMANA, a kada se sretnu NE PROGOVARAJU: Ovako se Bekamovi provode u CRNOJ GORI!

1

Viktorija i Dejvid Bekam provode odmor na crnogorskom poluostrvu Sveti Stefan odvojeni od ostalih turista, ali ni međusobno ne komuniciraju preterano mnogo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oni malobrojni srećnici koji su imali priliku da vide ovaj slavni par makar i izdaleka primetili su da je njihov odnos prilično hladan, nekarakterističan za dvoje supružnika.

 

Prema rečima našeg izvora s Crnogorskog primorja, bivša "spajsica" vreme uglavnom provodi na plaži s decom, dok im se suprug pridruži tek u popodnevnim satima.

 

- Viktorija se sunča na obali u jutarnjim satima, posle toga ode pod suncobran, a s njom su skoro uvek deca koja većinu vremena provode u vodi. Dejvid ne izlazi iz apartmana ujutro, viđamo ga tek po podne. Iako on i Viktorija leže jedno pored drugog na ležaljkama, nismo primetili nikakvu prisnost između njih dvoje. Razmene po nekoliko reči, a onda ostatak vremena prećute. Niko od turista ne sme da im priđe, tako su zahtevali od hotela u kojem su odseli i zbog toga je angažovan veliki broj telohranitelja - kaže naš sagovornik.

 

 

makonda-tracker