prijateljstvo

Svi su zanemeli: Ovako je Luna Đogani prokomentarisala Anastasijinu pesmu (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Tamara

15-07-2018 18:06h
Veoma lepo i originalno je Luna odreagovala na Anastazijinu pesmu. U svom stilu

maja

20-07-2018 22:16h
@Tamara
Luna nema stila da se razumemo. Patetican pokusaj da obnovi prijateljstvo. Ljubomorna je na Anastasiju do bola. Zato je i pokusala da joj otme decka.

Tanja

15-07-2018 18:11h
Ali Anastasija joj sevnece zahvaliti.Ona je prebrisana u njenom zivotu.

Tanja

15-07-2018 18:26h
Odslusala sam taj uzas od pesme i mislim da ova Lunina objava samo je slihtanje.Pesma udara u mozak i nacin pevanja.

Doris

15-07-2018 19:04h
Ovo je pevanje I pesma?!jbg...

mihailovic

16-07-2018 00:20h
BRAVO ANASTASIJA !!!
I PESMA I TVOJ GLAS JE FENOMENALNO DOBAR,
NASTAVI SA PEVANJEM VERUJEM DA CES I TVOJU MAJKU PREVAZICI SA TIRAZIMA NARAVNO VAZNO JE DA BUDES ISTRAJNA,RADI PUNO I TAKMICI SE SA SOBOM DA UVEK BUDES BOLJA NEGO PREDHODNI NASTUP-PESMA

OVI KOJI TE POKUSAVAJU OCENJIVATI NEGATIVNO-NE OSVRCI SE IDI SVOJIM PUTEM I -USPECES, TJ VEC SI USPELA ALI BUDI JOS BOLJA SA JAKIM RADOM I ODABRANIM PESMAMA...

CESTITKE TEBI,TVOJIMA ZA PODRSKU I CESTITKE KURIRU KOJI PREPOZNAJE TVOJ KVALITET !

Dragan

16-07-2018 08:48h
Ma one se družile kao deca. Kad je Bukva ostavila decu tada bolesnom Gagiju Ceca iz sažaljenja je primila u kuću nekoliko god. To je trajalo do pre pet god. kad se Lunjara obrukala!

Nina

16-07-2018 11:13h
Očekivala sam nešto moćno što se kaže u stilu svetskih zvezda kakve su bile najave po medijima. Međutim ništa posebno ni originalno. Valjda više ne umemo da prepoznamo istinsku lepotu i suštinu .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: