mudra odluka

JK spasila Viki Miljković od otkaza, a OVO JE RAZLOG!

0

Pevačica je bila kolegijalna, ali imala je i debeo razlog da postupi ovako.

Jelena Kraleuša i Viki Miljković
Jelena Kraleuša i Viki Miljkovićfoto: Youtube/printscreen

 

Jelena Karleuša je ubedila direktora „Granda“ da njenu ljutu rivalku Viki ostavi u žiriju iz prostog razloga što njihove svađe dižu gledanost.

 

Saša Popović osmislio je novu koncepciju nov sezon muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a predvideo je da u njoj nema mesta za Violetu Viki Miljković. Međutim, verovali ili ne, folkerku je otkaza spasla njena ljuta rivalka Jelena Karleuša!

 

– Saša sprema nešto do sada neviđeno na našim prostorima. Ovoga puta žiri će imati još značajniju ulogu u najgledanijem takmičarskom šou-programu. On je smatrao da Viki više nije neophodna, te da su Karleuša, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović i Aca Lukas sasvim dovoljni.

Međutim, Jelena je to saznala i rešila da se umeša. Ona je, naime, rekla Saši da joj je Viki veoma inspirativna, da voli da se sukobljava sa njom i da su njihove svađe uvek podizale gledanost, te da bi bila velika greška da ona ispadne iz emisije. Posle te argumentacije, Popović je popustio i rešio da za Viki bude mesta i u novoj sezoni, osim ako ona sama ne odluči drugačije – kaže izvor i dodaje da Karleuša nema ništa lično protiv Miljkovićeve iako su njihovi okršaji žestoki.

 

– Jelena je veliki profesionalac i najvažnije joj je da emisija bude gledana, a rasprave sa Viki to garantuju, tako da joj nije bio problem da to objasni i Popoviću. Sve je to šou-biznis – objašnjava naš sagovornik.

 

On dodaje da Popović još uvek nije održao grupni sastanak sa žirijem.

 

– Tada će se tačno znati ko ide, a ko ostaje i kakvi su Sašini planovi. Mislim da za Viki sprema specijalni zadatak, ali da to čuva kao tajnu od ostalih pevača. Jeleni je pak važno da budu u punom sastavu jer, i pored toga što je sa Viki imala česte nesuglasice i nepodudaranja mišljenja, ona nju izuzetno ceni i poštuje. I Viki ima isto mišljenje. Verujte da svi funkcionišu kao mala fabrika, a tim koji dobija ne treba menjati – zaključuje .

 

 

makonda-tracker