Vins Von: Pronašao sam najbolju devojku na svetu

0
Prvi put je nakon što je postao tata, američki glumac Vins Von, u emisiji The Ellen DeGeneres Show otvoreno je govorio o svojoj jednomesečnoj ćerki Loklin koju je dobio sa svojom izabranicom Kajlom Veber

Bivši dečko Dženifer Aniston, četrdesetogodišnji junak romantičnih komedija Vins Von, uživa u ljubavi sa svojom suprugom, agentkinjom za nekretnine Kajlom Veber, sa kojom je 10. januara proslavio godinu dana bračne idile i mesec dana od kada su postali roditelji ćerkice Loklin.

- Pronašao sam najbolju devojku na svetu. Dala je sasvim novi smisao mom životu. Od kada je ćerka došla u naš svet veoma sam srećan. Kada se bavite poslom u kom sam ja, sada govorim u svoje ime, možda je ovo samo izgovor, nije lako uozbiljiti se i odrasti. U trenutku kada sam sazreo, imao sam tu sreću da u moj život dođe prava osoba i da se sa njom ostvarim kao roditelj. Naša mezimica trenutno uživa gledajući i slušajući muziku iz filma Prljavi ples – otkrio je Vins Von gostujući u emisiji The Ellen DeGeneres Show.

Danilo Mašojević

makonda-tracker