Runi Mar: Transformacija devojke iz komšiluka

Časopis W donosi prve fotografije glumice Runi Mar transformirane u lik mračne i misteriozne Lizabet Salander u holivudskoj verziji prvog dela trilogije Milenijum, Devojka s tetovažom zmaja.
0
1 / 4 Foto: W

S obzirom na to da je zvezda Društvene mreže Runi Mar oduvek negovala imidž slatke devojke iz komšiluka, njena transformacija je i više nego iznenađujuća. Na naslovnoj strani specijalnog izdanja časopisa W posvećenog filmovima, Runi se pojavljuje kao mračna, tetovirana devojka s mnoštvom pirsinga.

- Nisam imala čak ni probušene uši. Svako su mi bušili četiri puta i čudno, to me je najviše bolelo - požalila se glumica.

Reditelj holivudske adaptacije Devojke s tetovažom zmaja, prvog dela proslavljene švedske trilogije autora Stiga Lašona, David Finčer, izjavio je da mu je ova glumica, inače praunuka osnivača fudbalskih klubova Pitsburg Stilers i Njujork Džajants, oduvek bila prvi izbor za ovu intrigantnu ulogu.

- Roni je možda dete fudbalskog kraljevstva, ali vrlo je razborita i radna. Pred nju nismo stavili lak zadatak, ali ni u jednom trenutku nije posustala – rekao je Finčer.

Inače, partner Roni Mar u ovom filmu biće Danijel Krejg, koji tumači ulogu novinara Mikaela Blumkvista.

makonda-tracker