Kortni Koks: Moj život je trenutno u haosu

0
Zvezda nekada kultnog sitkoma Prijatelji Kortni Koks priznala je da prolazi kroz veoma težak životni period, ali još uvek ne želi da otkriva previše detalja o rastavi od svog muža Dejvida Arketa
foto: BANG
foto: BANG

Na poslednjoj konferenciji za štampu održanoj na setu izuzetno popularnog američkog sitkoma Cougar Town u kojem igra glavnu ulogu, glumica Kortni Koks otkrila je da joj je u poslednje vreme mnogo teže pada da se nosi sa teretom slave nego kada je bila mlađa.

- Očigledno je da je moj život trenutno u potpunom haosu. Što sam starija, čini mi se da postajem sve osetljivija. Neke stvari bi vremenom mogle da krenu da mi padaju sve teže i teže. Zahvaljujem Bogu na ovoj seriji. Ponekad me producent pita da li mi je neophodna pauza, na šta mu odgovorim Ma, ti mora da se šališ. Cougar Town je moja slamka spasa! – opisala je četrdesetšestogodišnja zvezda kako se nosi sa turbulencijama u privatnom životu koje su krenule otkako su ona i njen suprug Dejvid Arket pokrenuli brakorazvodnu parnicu.

Iako ne želi da otkriva detalje iz svog emotivnog života i javno govori o rastavljenosti od svog bivšeg, Kortni koja sa Dejvidom ima šestogodišnju ćerkicu Koko, dok je govorila o svojoj ljubavi prema dobrim vinima, ipak je pomenula bivšeg muža.

- Reklo bi se da imam veoma osetljiva nepca. Barem je Dejvid uvek tako tvrdio – kratko ga je pomenula Koksova, bez želje da komentariše odlazak svog dugogodišnjeg izabranika na lečenje od alkoholizma i depresije, ali ni da potvrdi da li će do njihovog zvaničnog razvoda zaista i doći.

Na pitanje novinara da li dozvoljava svojoj ćerki dozvoljava da gleda Cougar Town u kojem igra razvedenu ženu koja se viđa sa mlađim muškarcima, otkrila je da ne brani Koko da vidi pojedine scene, ali da postoje one na koje jednostavno mora da stavi roditeljsku cenzuru.

- Ako kažem da je puštam da gleda, da li sam zbog toga loša mama? Da, gledamo zajedno, ali joj uvek kažem da zaklopi oči kada naiđu neprilične scene – rekla je Kortni.

makonda-tracker