samoživost

Slobina majka o Kiji: Ona ga je odvolila od svih nas, navikla je da bude samoživa!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

milica

11-07-2018 19:53h
kako ona onako mala moze da odviji onolikog balvana, baba prolupala skroz na skroz.Neka ti LUNE ona ce te bolje postovati.

stanojka.427

11-07-2018 20:19h
Nista zena nije pogresno rekla.Ja bih jos i dodala.Ti jesi kopile i to bezobrazno.To je cinjenica a i obicna stjuardesa i to je cinjenica, A za pilota to je njegova sestra izjavila.A cinjenica je isto da nista neces da priznas,Nisi Luni ni do kolena.Luna je iskrena puna ljubavi za razliku od tebe

cada

13-07-2018 14:10h
@stanojka.427
Kakva je to OBIČNA stjuardesa? Ja znam da je kasting za stjuardese jako rigorozan, tako da ga je jako teško proći. Morate imati dobro znanje jezika i odličnu komunikaciju na istom, ako ništa drugo. Zato gospodžo stanojka 427 ne omalovažavajte ničiju profesiju. Takođe u odnosu na veliku većinu zgubidana koji su obitavali u zadruzi (npr. Miki) Kija je radila, a nije splavarila i blejala kao pojedinci. Što se kopiladi tiče i Sloba je dete ne venčanih roditelja, znači kopilad se našla. A gospodža mama je trebalo sina mezimca da pita šta on radi sam u Bgd-u dok mu žena radi po belom svetu i zarađuje pare koje pritom ulažu u njegovu karijeru, a ne njenu i zašto ne dolazi mamu da obilazi. 15.000 evra za njegovu karijeru niti je sam zaradio niti mu je mama obezbedila nego bezobrazno kopile, zato je i rekao da će joj sve vratiti.

bože dragi

11-07-2018 21:22h
kakve su ovo gluposti,ova posta popularna ne znam zbog čega,posta nevina, bezgrešna.dajte ljudi,da li ste vi normalni,ima te li vi šta pametnije da radite?

Kad je crno postalo belo

14-07-2018 09:57h
Srbija kao da je poludela. Kakav primer pružamo mladima: da je preljuba ok, da je seks na javnom mestu ok, da je krađa dozvoljena stvar... da žena sa 15000 km razdaljine može da spreči muža od obilazi roditelje i rođake, da klenovi sede i leže, dok im žene zarađuju za karijeru koju im same i izgrađuju... da je dovoljno reći, ja sam balavica... sa 22 godine?!... i da ti je sve oprosteno, i smrad i nevaspitanje i bezobrazluk... i da sve to jedna smlaćena država gleda kao... igrala se deca...
Nije tačno da smo doživeli dno, jer dna nema... ovolika podrška jednoj neobrazovanoj, nepismenoj, neobaveštenoj i ni za šta sposobnoj... osobi, koju nazvaše blogerkom a da taj blog ne videsmo... dokaz je da ćemo tonuti sve dublje i dublje jer... spasa nam ovakvima kakvi smo, nema.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: