svesna svega

Da je drugačije, bilo bi DOSADNO: Šta je za Anu Kokić ključ USPEHA za brak na DALJINU?

0

Ona je na neverovatan način privukla pažnju svog budućeg supruga. Ona je njega polila vodom na gradskom događaju na kojem su prisustvoval, a on je njoj dao verenički prsten.

nikola rađen i ana kokić
nikola rađen i ana kokićfoto: Promo

Zbog prirode posla svog supruga, Nikole Rađena, pevačica Ana Kokić morala je nekoliko puta da se seli i prilagođava novoj sredini. Živeli su u Rumuniji, Grčkoj, Rusiji... Stvari su danas drugačije. Nikoli je produžen ugovor na još godinu dana u Moskvi, a pevačica njihove ćerke podiže u Beogradu.

 

Ekskluzivno za magazin "Story" Ana Kokić je objasnila kako izgleda život jednog vaterpoliste i sa njim i njen život.

Verujem da sve ima svoje prednosti i mana. Izazovi su brak na daljinu, balansiranje između porodice i karijere, usponi i padovi... Ali sve je to život i da je drugačije, bilo bi dosadno", priznala je pevačica.

Priznaje da joj nije teško da tako živi, ali da bi ponekad volela da nešto i preskoči.

 

Ana Kokić i Nikola rađen sa ćerkicama
Ana Kokić i Nikola rađen sa ćerkicamafoto: Luka Šarac

Pored svoje uspešne karijere, Ana se trudi da isprati sve Nikoline utakmice, da navija i da se raduje jer zna koliko njemu znači njena podrška. Njegov uspeh doživljava kao svoj.

 

Podrška je obostrana, te i vaterpolista, kada mu obaveze to dozvoljavaju, prisustvuje Aninim nastupima. Kako kaže, njegov dolazak daje joj posebnu energiju.

 

Brak odvajaju od karijere. Oboje su uvek tu jedno za drugo i dobrom komunikacijom uspevaju da uspešno funkcionišu. Tajnu dobrog braka nalaze u ravnoteži.

Ne mešamo se jedno drugom u posao, ali ja sam uvek tu za njega da ga sasčušam i posavetujem ga, što, naravno, i on čini za mene. Svakodnevno razgovaramo i o mom i o njegovom poslu, što je takođe važno za brak i za naš odnos", rekla je Ana za "Story".

 

makonda-tracker