Rijaliti šou na radiju S: Zreo za veridbu

0
Prijavljivanje za radijski rijaliti šou počinje u ponedeljak 17. januara, a muškarci koji žele da na ovaj neobičan način zaprose svoje devojke treba da napišu meil sa podacima i pošalju na zreozaveridbu@radios.rs

Ko će ove godine biti dovoljno smeo i zreo da svoju devojku zaprosi uživo-putem radija?! Odgovor na ovo pitanje saznaćemo na Dan ljubavi 14. februara, kada će na talasima Radija S u emisiji Dan sa Natalijom biti priređen pravi rijaliti šou – Zreo za veridbu.

- Muškarci koji su planirali da uskoro zaprose svoje devojke, sada imaju sjajnu priliku da to učine na neobičan način. Ideja je da momak iz studija radija S direktno pozove svoju devojku telefonom, i da se razgovor – prosidba prenosi u programu. Šou će trajati sat vremena i podržaće ga mnogi darodavci pa će budući bračni par dobiti verenički prsten, zimovanje i buket od 101 ruže, ali pod uslovom da devojka pristane da se uda za mladića koji je prosi! – nasmejano kaže autorka emisije Natalija Milosavljević.

Prošlogodišnji radio šou Zreo za veridbu, u kom je Igor iz Bačke Palanke zaprosio svoju sadašnju suprugu Helenu, pratilo je više od pola miliona slušalaca, a bilo je i onih koji su se javljali da čestitaju Igoru na smelosti što je to uradio pred širokim radijskim auditorijumom.

- Nije lako zaprositi svoju devojku uživo putem programa radija S, za ovaj poduhvat muškarac mora biti zreo, zbog čega sam šou nazvala Zreo za veridbu. Ukoliko se ove godine odlučimo za više ljubavnih priča, postoji mogućnost da više njih podržimo da stanu na ludi kamen! – obećava voditeljka ovog originalnog šoua.

makonda-tracker