Poznate ličnosti podržavaju Pampers kampanju

Ana Sofrenović, Leontina Pat i dečiji hor Čarolija, Danica Maksimović, Bojana Ordinačev, Borka Tomović, Lazar Sakan, Žika i Jelena iz grupe Zana, Biljana Obradović i mnoga druga javna lica iz Srbije pozivaju majke da podrže Pampers kampanju za 2011. godinu 1 p
1
1 / 8

Trenutno na svetu živi 170 hiljada majki i beba kojima je neophodna pomoć i humanost onih žena koje imaju srećniju budućnost. U 40 zemalja u razvoju, mnoge žene žive u teško pristupačnim oblastima u kojima im je uskraćena najosnovnija zdravstvena zaštita. One su svakodnevno izložene riziku zaraze od tetanusa, akutne bakterijske bolesti.

Pampers još jednom pokreće kampanju 1 pakovanje = 1 vakcina koja majkama pruža mogućnost da pokažu svoju dobrotu i solidarnost prema onima koji nas okružuju, bilo da su daleko ili blizu nas. Do sada, Pampers mame su pomogle da se sačuva zdravlje i život 100 miliona žena i njihovih beba širom sveta. Međutim, još uvek postoji 170 miliona žena i njihovih beba kojima je neophodna naša pomoć. Uz podršku majki, Pampers može da pomogne UNICEFU-u da obezbedi vakcine i realizuje program imunizacije koji će da  sačuvaju još više života.

Na koji način možemo da im pomognemo? Za svako pakovanje posebno označenih Pampers pelena i vlažnih maramica kupljenih tokom januara i februara, Pampers donira cenu jedne vakcine UNICEF-u. To je mali korak ali može da dovede i do velike promene jer 1=1 predstavlja vakcinu koja će sačuvati jedan život. A svaki sačuvani život znači mnogo...

Godina 2011. je treća godina u kojoj majke iz Srbije stoje uz Pampers u kampanji očuvanja života. U prethodne dve kampanje 1 pakovanje = 1 vakcina pokrenute u Srbiji, omogućeno je prikupljanje neophodne sume novca za 4,6 miliona vakcina – srpske majke su jedne od najaktivnijih koje učestvuju u kampanjama širom sveta.

Pampers ima za cilj da poboljša kvalitet brige o deci širom sveta – kako u zemljama u kojima postoje ljudi zaraženi tetanusom, tako i u našoj zemlji. Tako je u poslednjih nekoliko godina u Srbiji Pampers pokrenuo svetsku kampanju 1 pakovanje = 1 vakcina, u čijem sklopu realizuje i podržava i lokalne kampanje.

Ove godine, Pampers je tokom kampanje takođe uložio sve napore i ekspertizu kako bi što više doprineo poboljšanju kvaliteta brige o deci u Srbiji. U tri grada u Srbiji, Pampers će donirati porodilištima bolnički nameštaj za bebe koje svakodnevno dolaze na svet, a za koje su bezbednost i udobnost od vitalnog značaja u njihovim prvim trenucima života. Pampers će odabrati porodilišta u tri grada u Srbiji, uz pomoć majki, koje će imati mogućnost da podrže svetsku kampanju 1 pakovanje = 1 vakcina, kao i da pomognu porodilištima oblasti u kojoj žive.

Od kraja decembra 2010., postavljena je Facebook stranica na kojoj će mame biti u mogućnosti da odluče koji će to biti pobednički gradovi time što će prikupiti najviše glasova za svoj grad.

makonda-tracker