Lepa Brena u studiju, snima novi album

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

rex

14-01-2011 18:09h
najveća balkanska zvijezda! jedva čekam novi cd

Maki

15-01-2011 00:49h
Pre leta??? Pa Ceca ce je pokopati...

maid

14-01-2011 19:29h
ovo se ceka!!!!jedna i jedina!!!!

cherboy

22-01-2011 01:12h
jedva cekam novi cd...nadam se da ce zvuk biti moderan, da ce ispratiti aktuelne svjetske trendove ali da ce i dalje biti balkan prisutan, treba da opet saradjuje sa kornelijem kovacom i sa manje poznatim autorima koji imaju talenat i da ponudi nesto novo...samo naprijed i srecno i breno ako ikako moze neka melodije imaju malo popa ali ovoga svjetskog uz tvoju neprevazidjenu harizmu i sjaj ovaj cd ce napraviti pometnju :)

dejanbg

15-01-2011 13:47h
Jedva cekamo novi cd i spektakl u beogradu! Kraljica oduvek,bila i ostala,kakve cece,jece i seke...jedna je BRENA! Maki komentar ti je bezveze,niko nikoga ne moze da pokopa,Brena ima svoje verne fanove koji je vole i koji je prate,komentar ti je dosta glup! A ako mene pitas iskreno,ceca je dojadila sa jedno te istim zalopojkama i tugaljivim pesmama koje aludiraju na arkana,smorila je sa tim fazonom ali mnooooogo! Toliko!

milan

15-01-2011 05:22h
To ce biti najj cd u 2011 ne sumnjamo..kad je najveca zvezda svih vremena u pitanju

anel

15-01-2011 15:57h
ovaj album čekaju sve nacije i generacije.Ovo će biti CD godine koji će se promovisati u Beogradu,Sarajevu,Zagrebu,Ljubljani,Skoplju,Sofiji,Bukureštu i još dalje i šire! Znači balkanski projekat! žao mi je Brenomrsci ali ovaj materijal će napraviti pravo pometnju kao i prošli CD.

Mmilutn

18-01-2011 21:20h
@anel.Koga briga sta ce biti u Zagrebu, Lujubljani itd? Stvarno me te ex Yu fore ne zanimaju.

anel

20-01-2011 11:07h
Mmilun,to može samo ne zanimati primitivce koji ne zaslužuju da pređu u drugi dio grada a ne u drugu državu.Takvi kao ti će uvijek ostati ograničeni u svom malom mikro svijetu
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: