stidi se

Potresna ispovest plus-sajz manekenke: Drogirala sam se i spavala sa muškarcima u 17. godini!

0

Svoj put do uspeha gradila je dugo, nailazila na mnoge prepreke, ali je i donosila mnogo pogrešnih odluka.

Ešli grejam
Ešli grejamfoto: Profimedia

Ešli Grajam priznala je da je danas mnogi doživljavaju kao anđela, ali da je ona nije oduvek bila takva. Otvoreno govori pred medijima kakav je njen život bio sa 17 godina kada se preselila u Njujork i započela svoju karijeru.

 

Ova plus-sajz manekenka, koja je često na meti negativnih komentara na društvenim mrežama, kaže da je samo jedna osoba bila uz nju kada joj je bilo teško. To je njena majka. Ona ju je vratila na pravi put i ohrabrivala da ne odustaje od svojih snova i želja, čak i onda kada je bilo teško.

 

Manekenka je priznala za "Harpers Bazar" da je njenu adolescenciju obeležio niz problema i loših odluka. Dodaje da je koristila droge i da je spavala sa pogrešnim muškarcima. Hranila se loše i nije brinula o sebi.

 

Ešli je rekla da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji čak 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

 

Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im da se vraćam kući da se više neću baviti ovim. Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: Ti to možeš. Tvoje telo će jednog dana promeniti nečiji život", ispričala je plus-sajz lepotica.

 

Tako je i bilo. Ešli Grejam danas je jedna od najpoznatijih plus-sajz modela koja svojim primerom ukazuje na lepotu koja ne mora biti u okvirima, koje zadaje društvo, i da svaka devojka treba sebe da prihvati i zavoli.

 

 

makonda-tracker