ispovest

Snežana Savić priznaje da su joj se udvarali MLAĐI MUŠKARCI, a da je sada drugačije: Već osam godina imam svog NEŽNOG prijatelja

1

Naša glumica otvoreno govori o svojoj ljubavnoj priči, ali i kako je sve to izgledalo ranije.

Snežana Savić
Snežana Savićfoto: Luka Šarac

Šezdesetpetogodišnja glumica Snežana Savić u intervjuu za magazin "Gloria" otvoreno je govorila o svom ljubavnom životu.

 

Poznata po ulozi Nine Andrejević u seriji "Bolji život", kojoj se udvara znatno mlađi muškarac, ova dama našeg glumišta priznaje da su joj se takve situacije dešavale i u privatnom životu.

Nisam imala hrabrosti da se upustim u takvu avanturu. Bojala sam se povređivanja jer sam hipersenzibilna, to bi u smislu ranjivosti koju bih sigurno doživela bilo previše za mene", rekla je za "Gloriu" Snežana.

Glumica dodaje da njena odluka da se ne upušta u takve ljubavne veze nisu zbog mogućih osuda okoline, tradicionalnih ili patrijarhalnih, u kakvoj je odrastala. Svesna je da je danas to sve mnogo drugačije i nema više strogih pravila u kodeksu ponašanja.

 

Snežana Savić
Snežana Savićfoto: Mića Jović

Kada je u pitanju njen sadašnji ljubavni status, Snežana otvoreno priznaje da ima nežnog prijatelja i da joj u ovim godinama najviše prijaju razgovori, šetnje i putovanja.

 

Kaže i da nije poznat i da bi ga dovela na slikanje jedino ako bi se udala za njega. Budući da neće, javnost ga neće znati.

 

Njihovo nežno prijateljstvo, kako ona priznaje, traje već osam godina. Na pitanja da li će biti svadbe, odgovara:

On je jedan od onih što se ne žene, a ni ja se ne bih više udavala. Šta će mi to u ovim godinama? Imam sređen život, nikome ne polažem račune., a u braku bi bilo gde si pošla, što si došla, kuda si krenula."

Ne krije da su se oni "nekako našli" i da njen izabranik voli njene pesme, njen glas, kao i da ju je pratio kroz njen rad.

 

 

makonda-tracker