ironija sudbine

Potpuni hit: Anabela snimila autobiografsku pesmu za Kiju

1

Anabela je svoju ćerku branila kao lavica dok je Luna prolazila sve emotivne slomove...

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

 

Otkako je počeo rijaliti šou u centru pažnje su Kija Kockar, Sloba Radanović, kao i Luna Đogani, koja je uplovila u vezu sa oženjenim pevačem.

 

Ova specifična situacija obeležila je ovaj rijaliti tokom cele sezone, a pored ovog trija, privukla je pažnju i Anabela Atijas, koja je , što je i razumljivo, do srži branila svoju ćerku.

 

Rijaliti se završio, ali o akterima ove priče se i dalje polemiše.

 

Neizvesno je da li će Sloba i Kija nastaviti svoju priču, s obzirom na to da Radanović još uvek nije potpisao ppaire za razvod.

 

Sa druge strane, Luna se izolovala i trenutno boravi u Grčkoj sa svojom porodicom.

 

S njom je i majka Anabela, koja je branila svoju ćerku od hejtera i izjavila kako je ružno napadati devojku koja se samo zaljubila, sve sa onom njenom čuvenom porukom "Ljubav za ljubav" i imala oprečne komentare za Kiju Kockar, poput onih da je "kleptoman".

 

Inače, zanimljiva činjenica je ta da je Anabela pre samo dve godine snimila pesmu "Noćna patrola", koju slobodno može da prepeva Kija kao da je njena autobiografska.

 

Pesma govori o čoveku koji je prevario svoju partnerku, te je ona sada rešena da krene za njim i osveti mu se.

 

"Stigla mi je dojava, drugarice sam pozvala, hajde da nađemo gada, hitno hitno sada", a potom u refrenu sledi, "Na moje oči, drugu da ljubiš, nije te sramot, daću ti gade ja, najluđu noć života".

 

 

makonda-tracker