Kira Najtli i Rupert Frend: Raskid bez mnogo buke

0
Tokom proteklog decembra, zvezda velikog platna i modnih pista Kira Najtli i njen dečko, glumac Rupert Frend, odlučili su da u prijateljskom raspoloženju stave tačku na svoju petogodišnju vezu

Slavni britanski glumački par Kira Najtli i Rupert Frend romansu su započeli 2005. godine tokom snimanja filmske ekranizacije čuvenog romana Džejn Ostin Gordost i predrasude, a kako izvori bliski paru izveštavaju, ta veza okončana je prošlog meseca. Navodno, Najtlijeva i Frend raskinuli su zbog toga što su se emotivno udaljili, a tome je izgleda umnogome doprineo glumičin pretrpan raspored poslovnih obaveza, ali i njeno preseljenje iz zajedničkog stana sa pogledom na londonski Hajd park, u kuću u Nici koju je nedavno sebi kupila.

Ove tvrdnje je za britanski The Sun potvrdio i Kirin otac, pozorišni i televizijski glumac Vil Najtli.

- Istina je da su raskinuli. Baš su dugo bili par, a nikada nije jednostavno samo tako prekinuti vezu. Ona je odlučila da se fokusira na svoju karijeru – izjavio je tata ove danas najisplativije britanske glumice u Holivudu, ali i zaštitnog lica jednog od parfema iz kuće Chanel, što je sve ogroman uspeh s obzirom na to da Kira ima tek dvadeset i pet godina.

Njihov zajednički prijatelj dodao je i to da je harmoniju u njihovom odnosu najviše ugrožavala Kirina rastuća popularnost zbog koje je bila u obavezi da bude ljubazna sa hordama fotoreportera koji su ih svakodnevno pratili u stopu, što bi opet Ruperta dovodilo do ruba nerava. Međutim, iako više nisu zajedno, Kira i Rupert obećali su jedno drugom da će da ostanu prijatelji do kraja života.

makonda-tracker