come back

Voditeljka se u velikom stilu vraća na male ekrane, a mislila je da neće nikada

0

Poznata po dobrom stilu, Katarina je odlučila da nam se vrati...

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Katarina Lazarević je svojevremeno osvojila gledaoce svojom šarmantnom vremenskom prognozom na B92, a sada je, sa novim prezimenom Petrović, postala deo voditeljskog jata TV "Hepi".

 

Kao poznato TV lice vodiće emisije "Posle ručka" i "Jutarnji program", ali nije isključeno da će biti i deo informativne redakcije srećne televizije.

 

Potpuno sam promenila način života. Započela sam ga sa čovekom s kojim sada gradim budućnost. Mislila sam da ću se povući sa televizije, međutim, ko se jednom inficira televizijom ima veliki problem da se te ljubavi i odrekne. Često su me i gledaoci pitali za povratak, pozivali me, a sada je došao trenutak da se vratim na ekrane - kaže Katarina za "Alo!" i tvrdi da ima veliku motivaciju za nastavak karijere.

 

- Sa novim životnim ulogama promenio se i moj ritam i senzibilitet. Već 14 godina se bavim novinarstvom i mislim da je vreme dokazivanja prošlo, sada ću to stečeno znanje da primenim. Emisija „Posle ručka” me je privukla. Smatram da je ovakav format baš ono što mi je trenutno potrebno da bih se osećala zadovoljno i profesionalno ispunjeno. Vanju Bulića izuzetno cenim i oduvek sam sa njim imala prijatnu komunikaciju, njegova mudrost i moja energija će se lepo uklopiti - zaključila je voditeljka.

 

 

makonda-tracker