Edvard Furlong proveo noć u zatvoru

0
Zbog kršenja zabrane prilaska svojoj supruzi, američki glumac Edvard Furlong priveden je juče u policijsku stanicu iz koje je jutros pušten nakon što je platio kauciju

Zvezda serije Istražitelji: Njujork i aktuelnog filmskog hita koji se od sutra prikazuje i u domaćim bioskopima The Green Hornet, Edvard Furlong, uhapšen je juče ujutru pošto je prošlog meseca navodno prišao svojoj bivšoj supruzi Rejčel na distancu manju od stotinak metara, čime je prekršio zabranu koja mu je dosuđena prošle jeseni.

Nakon što je za njega jutros uplaćena kaucija od 75 hiljada dolara, tridesettrogodišnji Edvard pušten je iz pritvora, a iako se izjasnio da nije kriv za kršenje zabrane, saslušanje povodom ovog slučaja zakazano je za Dan zaljubljenih, 14. februara.

Furlong je sa svega trinaest godina stekao svetsku popularnost ulogom u drugom delu hita Terminator, a nije se najbolje snašao pod teretom slave, baš kao i mnoge druge njegove kolege sa sličnom životnom pričom. Tokom odrastanja, a i kasnije, Edvard je upadao u mnogobrojne probleme sa zakonom, najčešće zbog zloupotrebe alkohola i droga. Nekoliko puta bio je na granici života i smrti, a zbog zavisnosti je više puta bio i na rehabilitaciji.

Rejčel Bela i Edvard Furlong bili su braku od 2006. do 2009. godine, kada je glumica podnela zahtev za razvod u kojem je kao razlog za prekid braka navela nepomirljive razlike među supružnicima. Sud je Edvardu zabranio da tri godine prilazi bivšoj ženi, nakon što se ona žalila da je gurao, udarao, stezao i pretio joj da će unajmiti ljude da je prebiju. Na jednom od saslušanja u vezi sa starateljstvom nad njihovim četvorogodišnjim sinom Itanom, Rejčel je ispričala i kako njen bivši muž često vozi kolima u krug u blizini njihove kuće, da je jednom prilikom pretio samoubistvom i da odbija da se podvrgne testiranju na ilegalne supstance, što je bio preduslov da bi uopšte mogao da vidi dete.

makonda-tracker