u dobrom ritmu

Neda Ukraden otkrila svoju idealnu kombinaciju za ovo leto! (VIDEO)

0

Kalendarski smo u leto itekako zakoračili, a sa njime je došlo veme za pesme koje će se narednih meseci pevati i slušati na svakom koraku.

Neda uKRADEN
Neda uKRADENfoto: Promo

 

Neda Ukraden poznata je po tome, da se njena muzička iznenađenja iščekuju u celoj regiji, a i šire. Tako je i ovoga puta.

 

Pevačica koja je ove godine zlatnim slovima ispisala pedeset godina karijere, ne prestaje žariti i paliti muzičkim nebom. Vruće letne dane odlučila je dodatno začiniti novom pesmom i video spotom „Volim život“, koja je već sada, u samo nekoliko dana pri samom vrhu YouTube-a.

 

- Pjesmu „Volim život“ od prvog sam slušanja zavolela zbog pozitivnog stava o životu, dobre energije i ritma. Ona je kao stvorena za mene i leto! Autori su već provereni hit makeri; muzika i aranžman Bojan Vasić, a tekst smo napravili zajedno Dušan Bačić i ja. Dobrog ritma i jednostavnog i pamtljivog teksta, kao i melodije. Verujem da će se svideti publici, kazala je Neda

 

Svima je već dobro poznato, kada su koncerti u pitanju, kako je Neda više na putu i sa svojom publikom, nego što odmara.

 

Narednih mesec dana, Neda je rezervisana za odmor sa svojom porodicom u Boki Kotorskoj, a u avgustu, kreće pravo koncertno 'ludilo'.

 

- Upravo u spomenutoj Boki, nastao je video spot za pesmu „Volim život“,

Vedad Jašarević stoji iza ovog spota, a u njemu se mogu videti predivni kadrovi Boke Kotorske, koje nije pokvario ni kišni dan, istakla je Neda.

 

Uživajte i zaplešite ovoga leta uz ritmove nove Nedine pjesme „Volim život“, koju možete poslušati i pogledati na YouTube-u.

 

 

makonda-tracker