Ketrin Zita Džons: Suze radosnice zbog Majkla

0
Nakon višemesečne borbe sa tumorom grla, legendarni Majkl Daglas i njegova supruga Ketrin Zita Džons konačno su dobili željene vesti da je bitka sa opakom bolešću dobijena
foto: BANG
foto: BANG

Šezdesešestogodišnji glumac Majkl Daglas uspešno je pobedio rak pljuvačnih žlezda i u specijalnoj izjavi za magazin People superstar i njegova dvadeset pet godina mlađa supruga i koleginica Ketrin Zita Džouns podelili su svoje prve impresije koje su osetili nakon što su saznali srećne vesti.

- Ne mogu da vam kažem da sam u trenutku kada su mi saopštili rezultate skakao od sreće i lupkao petama. Mislim da će mi biti potrebno jedno dva-tri meseca da se u potpunosti opustim i zaista shvatim da sam dobro. Međutim, Ketrin je to doživela toliko duboko da se rasplakala od sreće – ispričao je Majkl, dok je njegova supruga dodala:

- Veoma smo zahvalni svima na divnoj nezi koju su pružili Majklu i, naravno, na ovako dobrim vestima. Ovo je fenomenalan način da se uđe u Novu godinu – rekla je Ketrin.

Slavni oskarovci 6. januara u jednom restoranu na Menhetnu proslavili su vesti o negativnom lekarskom nalazu zajedno sa svojom decom, desetogodišnjim Dilanom i sedmogodišnjom Keris.

- Večerali smo ostrige i nazdravljali Šilr Templ koktelima – otkrio je glumac i dodao da je, kako je svojevremeno i obećao, sebe častio čašom dobrog vina, ali da mu njegov ukus, nažalost, nimalo nije prijao.

Iako su alkohol i cigarete glavni uzročnici ove vrste tumora grla, Majkl Daglas smatra da su na njegovu bolest uticali i stres i nezdrav režim ishrane, tako da se zarekao da će od sada u sebe da unosi mnogo više zdrave hrane organskog porekla nego što je to činio ranije.

- Jedem kao svinja – otkrio je ovaj višestruko nagrađivani umetnik koji već povratio 5 od skoro 15 kilograma koje je tokom terapije izgubio.

makonda-tracker