Madona i Lurd: Traži se nova Material girl

0
Kraljica popa Madona objavila je na zvaničnom sajtu modne kuće Material girl za koju kreira zajedno sa svojom ćerkom Lurd da im je potrebno sveže lice koje će predvoditi kampanju za najnoviju kolekciju mladalačke garderobe
foto: BANG
foto: BANG

Po svemu sudeći, slavna Madona i njena četrnaestogodišnja ćerka Lurd odlučile su da sedamnaestogodišnja glumica, pevačica i model Tejlor Momsen ne bude više zaštitno lice njihovog zajedničkog modnog brenda Material Girl. Na zvaničnom sajtu kompanije postavljen je oglas u kojem piše da je u toku očajnička potraga za novom Material girl uz poziv svim zainteresovanim devojkama da se prijave i postanu novi svetski ambasador ove sada već prestižne modne kuće koja se bavi lansiranjem odeće namenjene tinejdžerkama.

- Živimo u materijalnom svetu i potrebne su nam materijalne devojke. Traži se najzgodnija devojka na sceni koja se nikada ničega ne plaši – piše u oglasu.

Pedesetdvogodišnja Madona nedavno je pričala o tome u kojoj meri Lurd unosi mnogo od svog jedinstvenog stila u njihove kreacije.

- Mislim da će nova linija u potpunosti predstavljati proširenje njenog ličnog ukusa. Uživamo u tome da kombinujemo karirano, flanel, kožu, čipku ili štras. Gledamo da mešamo i uklopimo različite teksture i materijale sa elementima koji su istovremeno u muževni i ženstveni – ispričala je ponosna majka.

makonda-tracker