iskrena

Severina otkrila kako njen sin reaguje na njene provokativne stajlinge: Njemu je čudno kada obučem nešto dugačko!

1

Hrvatska pop pevačica Severina Kojić pojavila se u petak uveče na Jahorini, gde je imala nastup u okviru otvaranja letnje sezone.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Festival "Festival 365" svakako će ostati upamćen po tome što je Sevka prihvatila poziv organizatora da otpeva svoje najveće hitove, međutim, ovoga puta izostao je njen dobro prepoznatljiv stajling kada se radi o koncertima. Kojićeva u poslednje vreme uvek nastupa u trikoima koji otkrivaju sve njene atribute, međutim, na Jahorini se pojavila u crnim kožnim pantalonama koje su joj bile za dva broja veće i crnoj košulji.

 

- Iskrena da budem, moram vam priznati da mi je vrlo hladno. Zaista volim planinu, ali se uvek više radujem suncu - rekla je pevačica na početku razgovora za "Alo!", a onda otkrila kako njen sin komentariše mamin provokativni stajling.

 

- Njemu je čudno kada obučem nešto dugačko, na primer, kada po kući nosim takve stvari. On misli da sam ja neka superjunakinja koja kasno u noć ide i bori se za zlim ljudima - rekla je Seve i otkrila kakve razgovore vodi sa malim Aleksandrom u poslednje vreme.

 

- Pre nekoliko dana mi je izneo jednu svoju teoriju i rekao mi da su sve stvari u životu zapravo loše postavljene. On kaže da bi prvo trebalo da idemo na fakultet, pa u srednju i osnovnu školu i tek na kraju u vrtić i tako do kraja života. Eto, moram priznati, ja sam sada u vrtiću - rekla je Seve sa osmehom.

 

S obzirom na to da je nedavno objavila novu pesmu "Tutorijal", koja je osvojila publiku širom regiona, Severina kaže da je ona nepogrešivi majstor za dobru pesmu.

 

- Kada birate srcem i kada birate po senzibilitetu, ispada da ste napravili dobar marketing. Očigledno je to tajna u svetu muzike - kaže Severina, kojoj se kao gost u pesmi pridružio i Ljuba Stanković, pobednik "Pinkovih zvezdica".

 

foto: Youtube/printscreen

- Ljuba je predivno dete koje se rodilo sa muzikom. Znatiželjan je, veseo, razdragan. Veliki talenat. Takva deca su retka - rekla je pevačica.

 

Stih iz njene nove pesme: "Šta je ljubav, pojma nemam", postao je nešto što se najviše citira na društvenim mrežama. Kada smo Severinu upitali da li ona zna šta je ljubav, sa osmehom je rekla.

 

- Vidim da su ti stihovi napravili potpuni haos. Svi mi smo nekada sigurno bili sami i tada smo sami sebi postavili to pitanje. Ja vam moram priznati da meni tutorijal za ljubav zaista nije potreban. Znam šta je to! - rekla je Severina za "Alo!".

 

 

makonda-tracker