Nataša Stojčević: Mala vragolanka

1
Popularna voditeljka Nataša Stojčević najviše je volela da pije mleko iz flašice, a kao najsrećniji događaj pamti svoje prvo pojavljivanje na televiziji
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Voditeljka Nataša Stojčević odrasla je u Zagrebu sa svojom porodicom, tatom Jovom, mamom Mirom i tri godine starijim bratom Sašom. Iako je kao beba bila mirna, kasnije je postala prava vragolanka, pa je zahvaljujući bujnoj mašti uvek bila omiljena u društvu. Do svoje šeste godine pila je mleko iz flašice, a najviše je volela duga i topla leta, koja je provodila u vikendici na Pagu.

- Volela sam da pišem dnevnik, a tokom letovanja obavezno sam beležila sva dešavanja. Svake godine mislila sam da mi je baš taj odmor najlepši, jer mi je na Pagu, gde sam ostajala po dva i po meseca, uvek bilo fenomenalno.

Da će jednog dana postati zvezda, Nataša je mogla da pretpostavi još u osnovnoj školi, kada je prvi put nastupala na televiziji.

- Imali smo priredbu u školi koju je snimala televizija, tako da sam se već kao devojčica pojavila na TV ekranu. Vrištala sam zbog silnog uzbuđenja i skakala po kući od neizmerne radosti.

 

Bejbi karton:

 

Mesto i datum rođenja: 2. maj 1975, Zagreb 

Težina i dužina na rođenju: 3,600 kg, 53 cm

Prva izgovorena reč i sa koliko meseci: Baba, sa osam meseci

Omiljena bajka: Uspavana lepotica i Palčica

Omiljeni crtani film: Tom i Džeri, Pluton

 

Tekst je objavljen u 133. broju magazina Story osmog aprila 2008. godine.

 

makonda-tracker