Glossy INTERVJU

Boba i ja smo dočekali nešto što smo priželjkivali od njegovog rođenja: Zorica Nakić otkriva utiske sa venčanja njenog sina

4

Mladoženjina majka sumira utiske s venčanja svog sina prvenca i opisuje zbog čega nije mogla da zadrži suze radosnice.

aleksandrina i filipova majka
aleksandrina i filipova majkafoto: Zorana Jevtić

Majka Filipa Živojinovića, Zorica Nakić, otkriva za Glossy kako je ponosna na svog sina i njegov izbor.

 

Iako živi u Madridu s porodicom, ona je ovim povodom doputovala u Beograd s dvoje mlađih naslednika koje je dobila s bivšim košarkašem Ivom Nakićem - ćerkom Ivom i sinom Mariom (17).


Glossy: Jeste li sumirali utiske nakon svadbe?
- I dalje ne mogu da dođem sebi. Kad god pogledam neki video s venčanja ili slike, zaplačem. Posebno mi je emotivno bilo sklapanje braka u crkvi, i kad se prisetim tog svečanog čina, suze mi same krenu na oči. Još nisam svesna da sam oženila sina. Venčanje je bilo bajkovito, božanstveno. Gosti su komentarisali da nikada nisu bili na lepšoj i glamuroznijoj svadbi. Mladenci su bili prelepi, nije što su naši. Aleksandra je bila kao princeza, a zajedno su izgledali kao par iz bajke. Malo smo se uplašili kad je počela kiša tokom crkvenog venčanja, ali ipak nije pokvarila ništa.


Glossy: Jeste li zadovoljni snajom?
- Drago mi je što je Filip našao tako divnu ženu poput Aleksandre. Ona je zaista sjajna devojka, lepo je vaspitana i znam da će moj sin pored nje biti srećan i ispunjen. Sigurna sam da Filip nije pogrešio. Aleksandrini roditelji Borka i Nedeljko takođe su divni ljudi i s njima se odlično slažem.

 

foto: Zorana Jevtić


Glossy: Kako se vaši naslednici iz drugog braka slažu s Filipom?
- Godinama živim u Madridu jer moj sin igra košarku za Real. Jedno vreme provela sam u Americi, ali samo kratko nakon što sam rodila Filipa. Iva i Mario takođe su bili svadbi, to se podrazumeva, i to mi je bio dirljiv trenutak, koji me je možda i najviše ganuo. Posebno me je pogodilo kada su sve troje bili u crkvi zagrljeni, tada nisam mogla da se suzdržim da ne zaplačem. Inače, Iva, Borka i ja smo se dogovorile da nećemo plakati, ali nijedna to nije ispoštovala. Presrećna sam kao majka i ponosna sam na svoju decu.


Glossy: U medijima se često spekulisalo kako ste u lošim odnosima s bivšim suprugom Bobom i njegovom suprugom Brenom?

- Svašta sam pročitala o sebi, ali moram da kažem da sam u odličnim odnosima sa ocem mog deteta. Moram da pohvalim Bobino zalaganje u organizaciji venčanja. On je sve sam isplanirao i nije dozvolio nikome da se meša u to. Pitala sam ga kako mogu da mu pomognem, a on mi je rekao: "Ma ništa, samo sedi". Boban i ja smo dočekali nešto što smo priželjkivali od Filipovog rođenja, maštali smo o ovom danu i ne čudi me što je i on zaplakao tokom venčanja.

makonda-tracker