NASMEJANI

Nekada su je nazivali NAKAZOM a danas je u društvu princa Vilijama: Naslednik princeze Dajane kao sav normalan svet! (FOTO)

0

Po uzoru na svoju majku, princezu Dajanu, princ Vilijam (36) druži se i s "običnim" ljudima...

princ vilijam
princ vilijamfoto: Instagram

Pevačica Neta se tokom razgovora dosetila da bi bilo fantastično da princ sledeće godine bude na Evroviziji, na šta se on nasmejao i rekao da je bolje da "ne otvara usta"

 

foto: Profimedia

 

Po uzoru na svoju majku, princezu Dajanu, princ Vilijam (36) druži se i s "običnim" ljudima, pa je tokom službenog putovanja u Tel Aviv na kojem se trenutno nalazi prošetao i s pobednicom ovogodišnje Evrovizije Netom Barzilaj (25).

 

foto: Profimedia

Neta je princu u znak zahvalnosti što je hteo da je upozna poklonila malu muzičku mašinu, pa su u laganoj šetnji gradom popili sok.

 

foto: Profimedia

"Ta mašinica pretvara glas u muziku bez ikakvih instrumenata, mislila sam da je to dobar poklon", objasnila je pevačica. Neta se tokom razgovora dosetila i da bi bilo fantastično da princ sledeće godine bude na Evroviziji.

 

Verujte mi, niste me čuli kako pevam. Mislim da je bolje da ne otvaram usta", u šali je prokomentarisao dobro raspoloženi Vilijam. U Izraelu je bio jedan dan i odlučio da upozna baš Netu, koja je pesmom "Toy" od pevačice u usponu postala trenutno najpoznatija pop ikona u Izraelu.

makonda-tracker