Goca Tržan: Volela sam da pevam na stolu

1
Pevačica Goca Marinković bila je opčinjena muzikom, a omiljena zabava su joj bila porodična okupljanja na kojima je obavezno zabavljala goste

Već kao devojčica pevačica Goca Tržan je pokazivala svoj šarm zahvaljujući kome su joj roditelji opraštali sve nestašluke, a kako nije volela da jede i spava često je mami i tati zadavala velike brige.

- Najdraža osoba u mom detinjstvu bila je baka koju sam prosto obožavala i za nju sam bila neizmerno vezana, pa mi i danas, osam godina posle smrti, veoma nedostaje – kaže šarmantna plavuša.

Goca je od malih nogu bila talentovana za pevanje, pa je na svim porodičnim okupljanjima bila na stolu i svojim repertoarom uveseljavala goste.

- Sa pet godina sam počela da pevam u dečijem horu JNA, a naš veliki uspeh bio je kada smo nastupali u Sava centru. U vrtiću sam se radije družila sa dečacima nego sa devojčicama. Trudila sam se da među vršnjacima budem u centru pažnje i nadam se da sam uspevala – otkriva Goca.

Iz tog perioda Goca će sigurno pamtiti i svog komšiju Sašu Radeka.

- On je bio prvi muškarac u koga sam se zaljubila, još kao četvorogodišnjakinja, i po tome će ostati poseban u mom životu – govori talentovana dama.    

 

Bejbi karton:

 

Mesto i datum rođenja: Beograd, 8. 7. 1974.

Težina i dužina na rođenju: 3,95 kg, 54 cm

Prva izgovorena reč i sa koliko meseci: Tata, sa šest meseci

Omiljena bajka: Crvenkapa

Omiljeni crtani film: Popaj

 

Tekst je objavljen u 133. broju magazina Story osmog aprila 2008. godine.

 

makonda-tracker