Neša Galija i Željko Vasić na velikom Božićnom koncertu u Novom Pazaru

0
U organizaciji Društva mladih umetnika Ras biće održan veliki Božićni kncert u Domu kulture Novi Pazar osmog januara, na kome će učestvovati i Neša Galija i Željko Vasić
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Društvo je osnovano 17. januara 2010. godine sa ciljem da se kulturno-umetnički i naučni život, kako u Rasu, tako i u celoj Raškoj oblasti, podigne na veći nivo. Osim toga, cilj društva je i očuvanje srpske kulturne baštine i tradicije, kao i afirmacija mladih talenata sa ovih prostora.

U društvu radi više sekcija: sekcija za književnost, muzička sekcija, sekcija za nauku, dramska sekcija, sekcija za likovne umetnosti i sekcija za etnologiju i duhovnost. Članovi društva su i neki poznati književnici, pevači, glumci...

Tokom godine biće organizovane manifestacije, a već prva promocija mladih talenata na koncertu povodom Božića nastupaće mladi umetnici članovi.

Na koncertu povodom Božića nastupaće mladi umetnici članovi Društva mladih umetnika Ras, pevnica crkve Svetog Nikole u Rasu, Neša Galija i Željko Vasić. Koncert će biti održan 08.01.2011. godine u 19 časova u Domu kulture Novi Pazar.

makonda-tracker