izgleda da joj se može

Megan Markl PREKRŠILA STROGO KRALJEVSKO PRAVILO: Kraljica Elizabeta i ovog puta OPROSTILA novopečenoj princezi! (FOTO)

0

Ovakav propust se nikada nije desio njenoj jetrvi Kejt, ali izgleda da Elizabeta toliko voli novu snaju da za nju ne važe sva pravila.

foto:  AP / John Stillwell
foto: AP / John Stillwell

Vojvotkinja od Saseksa je na prijemu u Bakingemskoj palati koji je održan večeras pokazala svoje nove sjajne kovrdže, ali i to da uopšte ne poštuje kraljevski protokol i to u blizini kraljice Elizabete

 

 

U Bakingemskoj palati večeras je održan prijem i dodela nagrada za najbolje u programu Kraljičine mlade vođe. U svečanosti su učestvovali kraljica Elizabeta, Megan Markl i princ Hari, kao i brojne slavne osobe poput Dejvida Bekama.

 

foto: AP / John Stillwell

Megan Markl je za tu priliku malo promenila frizuru - stigla je na prijem s novim sjajnim kovrdžama, poput onih kakve ima vojvotkinja Kejt Midlton. Mnogi su nagađali da će, kao i njena najbolja prijateljica Džesika Malroni, da skrati dugu kosu, ali to se očigledno nije dogodilo.

 

foto: AP / John Stillwell

Međutim, ono što je svima zapalo za oko je to što je Megan sedela na drugom mestu od kraljice prekrštenih nogu, što je u kraljevskoj porodici strogo zabranjeno. Ovakav propust se nikada nije desio njenoj jetrvi Kejt, ali izgleda da Elizabeta toliko voli novu snaju da za nju ne važe sva pravila.

 

 

Osim nove frizure, vojvotkinja Megan imala je svetlu haljinu s velikim dugmićima i špicaste crne cipele s visokom petom.

 

foto: AP / John Stillwell

 

 

Inače, Megan Markl i princ Hari uskoro će započeti putovanje Ujedinjenim Kraljevstvom i po inostranstvu kako bi naglasili važnost Komonvelta.

 

 

makonda-tracker