Seka Aleksić: Želim da me suprug voli sve više

Pošto se pre četiri meseca voljenom partneru Veljku Piljkiću obećala na večnu ljubav, folk pevačica Seka Aleksić ne krije da jedino priželjkuje da dobije bebu
0
1 / 2 Foto: Andreja Damjanović

Popularna pevačica Svetlana-Seka Aleksić (29) godinu koja je na izmaku pamtiće po posebnim događajima: uspešnom albumu, svom rijaliti šou-programu Desna ruka, koncertu u Beogradskoj areni, humanitarnim akcijama, ali i venčanju na kojem je svom vereniku, kik-bokseru Veljku Piljkiću (27), izgovorila sudbonosno da. Njih dvoje su svoj san o skladnom braku ostvarili 20. septembra svečanom ceremonijom u restoranu Franš. Pevačica će u Novu godinu zakoračiti s osmehom na licu, a prvi dan provešće u Švajcarskoj, gde će imati novogodišnji nastup.

- Pored zdravlja, radosti i ljubavi, želim da se u sledećoj godini ostvarim kao majka. Iako se tako nešto ne planira, Veljko i ja smo spremni i imamo snažnu želju da postanemo roditelji. I dalje želim da dobijemo blizance, tačnije dva dečaka koja će jednog dana biti najbolji kik-bokseri. Želim da me moj suprug svakog dana voli više nego prethodnog i da gradimo naš odnos kao i do sada. Kada je reč o karijeri, postavljam sebi nove ciljeve koje ću se truditi da sama ostvarim. Želim da sve teče tokom kojim je do sada išlo i biću presrećna ako bude tako – priča pevačica koja je ovu Novu godinu prvi put dočekala kao gospođa Piljkić.

- Svake godine radim za doček Nove godine, što je kod mene već tradicija, tako da mi ne smeta što neću imati privatnu žurku. Veljko će biti kraj mene u ponoć i jedno drugom ćemo poželeti sve najlepše. Inače, već smo sa dekoraterima okitili kuću i jelke u dvorištu, tako da je za nas praznik odavno počeo. Svako veče kada pogasimo svetla, upalimo sveće i imamo osećaj da čekamo Novu godinu – ističe Seka i priznaje da je za svog supruga ranije odabrala predivan novogodišnji poklon.

- Ne znam šta mi je Veljko kupio, ali bolje bi mu bilo da je to nešto mnogo lepo (smeh). Njemu sam odabrala ono što mu se nedavno dopalo, ali nije stigao da kupi jer smo bili u žurbi. Poklon sam zapakovala i stavila ispod jelke, a dozvoliću mu da ga otvori kad se vratimo iz Švajcarske – otkriva Seka koja zajedno sa svojim suprugom obožava da putuje, a pored evropskih destinacija koje su obilazili tokom ove godine, supružnici uveliko planiraju medeni mesec.

- Posle svadbe, zbog brojnih obaveza nismo stigli da otputujemo i to ćemo učiniti odmah posle Nove godine. Nismo se mnogo dvoumili oko izbora destinacije i odlučili smo da posetimo prelepi Dubai. Oduvek sam želela da upoznam luksuz i sjaj svakog kutka te zemlje, pa očekujem da će nam medeni mesec biti za pamćenje – ističe pevačica koja je uz pomoć supruga Veljka i zdrave ishrane do perfekcije dovela svoju figuru.

- Veliki sam gurman i brzo se ugojim, ali isto tako, kad hoću, mogu i da izgubim kilograme. Počela sam više da vodim računa o tome šta i koliko jedem, a trudim se da kad god Veljko uđe u teretanu i ja vežbam s njim – zaključuje Seka.

Ksenija Konić

makonda-tracker