Mirjana i Miloš Krasić: Mila je ostvarila sve naše želje

Supružnici Mirjana i Miloš Krasić govore o svom porodičnom životu u Torinu gde im dane ulepšava tromesečna naslednica Mila
2
1 / 2 Foto: Marko Poplašen

- Mila veoma brzo napreduje. Moj porođaj je prošao savršeno i ne sećam se nijednog teškog momenta. U trudnoći sam se ugojila sedam, osam kilograma, ali sam povratila staru liniju, za šta je najzaslužnija genetika – priča Mirjana koja je, baš kao i njen muž, opčinjena ćerkicom.

- Godina na izmaku za mene je najbolja do sada. Rodila mi se naslednica, igrao sam na Mondijalu i potpisao odličan ugovor sa FK Juventus. Nisam mogao ni da pretpostavim kakav će me osećaj obuzeti kada vidim ćerku. Sećam se trenutka kada sam je prvi put ugledao i ne mogu da opišem kako sam se osećao. U tom trenutku bio sam najsrećniji čovek na svetu – iskren je Miloš, dok Mirjana ističe da je Mila nasledila njenu narav, ali fizički podseća na tatu.

- U opticaju je bilo i ime Đina, ali supruga je odlučila da se zove Mila, pošto sam joj prepustio tu odluku. Trudim se da Mirjani što više olakšam slatke obaveze oko bebe, ali ne menjam pelene. Mislim da se moja žena super snalazi sa bebom i veoma je brižna majka – tvrdi fudbaler koji se sa svojom izabranicom bez problema adaptirao na život u Torinu.

- Odlično mi je u Torinu i osećam se kao da tamo živim već godinama. Stanujemo na dobroj lokaciji i sve savršeno funkcioniše. Upoznala sam supruge ostalih fudbalera Juventusa, ali još nemam stalno društvo, budući da nam stalno neko dolazi u posetu i retko kad izlazimo. Isprva sam bila šokirana činjenicom da su navijači Juventusa fanatični u obožavanju mog supruga, pa čak nose i plave perike na stadionu, ali vremenom sam se navikla – ističe Mirjana i skromno objašnjava da više nema prohteva otkako je dobila ćerku.

- Deda Mraz nam je 20. septembra doneo Milu i sve naše želje su se ostvarile. Ne sviđa mi se što Miloš ćerku zove Mile, ali ona zaista liči na dečaka – zaključuje kroz smeh Mirjana.

Nikola Rumenić

makonda-tracker