Jovana Balašević: Odavno nije rano za brak

Glumica Jovana Balašević otkriva da će ideje koje je sebi postavila kao ciljeve za naredni period delom će rešiti sa svojim dečkom Vladimirom
0
1 / 2 Foto: Story Press

Glumica Jovana Balašević (30) uspešno je završila 2010. godinu koju joj je obeležila premijera filma Kao rani mraz, ali i snažnija osećanja koja je spajaju sa dečkom Vladimirom (25). Prelepa umetnica nedavno se vratila iz Zagreba gde je prisustvovala tamošnjoj premijeri filma, ali i koncertu svog oca Đorđa Balaševića (57).

- Proteklu godinu pamtiću po onome što sam dugo želela, a to je premijera filma Kao rani mraz. Moja porodica setila se da napravi alternativnu distribuciju filma, takozvani putujući bioskop s kojim smo obišli preko trista gradova. Isto tako, godinu za nama pamtiću po bronzanoj medalji sa Prvenstva Vojvodine u rvanju mog brata Alekse (14). Iako je bio usamljen u ideji da se bavi rvanjem i naišao na osporavanje svih iz porodice, samo dan pred premijeru filma osvojenom bronzanom medaljom dokazao nam je da i te kako ume da se izbori za svoje ideje – priča Jovana koja podršku za sve pronalazi u porodici, a najviše u majci Olji (50) i sestri Jeleni (28). Svake godine, Balaševići praznike provode zajedno pa će tako biti i ovog puta.

- Bićemo svi zajedno na okupu – priča Jovana koja na duhovit način  govori o tome da li će najluđu noć provesti sa dečkom Vladimirom.

- U jedno sam sigurna, a to je da se kod mene nikada ne zna. Dešavalo mi se da se za pet minuta udam i za jedan dan raziđem – priča Jovana.

S obzirom na to da je već više od godinu dana u vezi sa džudistom Vladimirom, pomalo intrigira time kada će izgovoriti sudbonosno da i ostvariti se u ulozi majke.

- Odavno nije rano za brak i majčinstvo (smeh), ali jednostavno kod mene to ide malo sporije. Ne vezujem te planove za narednu godinu ili bilo koju sledeću, već za trenutak kada ću izgovoriti: Da, to je to – ističe lepa brineta koja s osmehom na licu završava tekuću godinu.

- Nemam poslovnih želja, ali imam ideja. Međutim, o njima ćutim dok ih ne realizujem i volim da kažem kako su dela bitnija od reči. Uvek i svakog dana borim se da budem bolja jer smatram da čovek može da bude takav. Sebi postavljam novogodišnje ciljeve samo ako smatram da mi je život postao haotičan, što se retko dešava. Prošle godine ostavila sam cigarete posle dočeka i ponosna sam što sam se rešila te ružne navike, pogotovo sada kada svi plaču što ne mogu da puše tamo gde su to do sada komotno radili – završava Jovana.

Ksenija Konić

makonda-tracker