Sonja Marić i Nikola Lazetić: Naše tropsko zimovanje

Fudbaler Nikola Lazetić i njegova devojka Sonja Marić tokom svog romantičnog odmora na Tajlandu zamenili su dve tmurne i hladne nedelje uživanjem na peščanim plažama i u tirkiznoplavom moru
2
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Popularni fudbaler FK Vojvodina Nikola Lazetić (32) pred novogodišnje praznike proveo je dve nedelje odmora na Tajlandu sa svojom devojkom Sonjom Marić (32), vlasnicom eminentnog restorana Šeher. Na put u daleku Aziju pošli su bez naslednika, njegovog sina Luke (8) i Sonjino troje dece: Nikoline (13), Elene (12) i Andreja (7). Romantično putovanje par je iskoristio kako bi uživali i nadoknadili trenutke u kojima su tokom godine bili razdvojeni.

- Želeli smo da se odmorimo i uživamo u savršenom moru i plažama. Hteli smo da se opustimo uz masaže i budemo daleko do svakodnevice barem tih petnaest dana tokom kojih smo se maksimalno posvetili jedno drugom. Uverili smo se da je na Tajlandu sve baš onako kao što izgleda na razglednicama, tako da smo se već dogovorili da sledeću Novu godinu čekamo sa decom u ovoj divnoj zemlji – priča Nikola koji je sa ostrva Puket poneo samo zanimljive uspomene.

- Bilo nam je savršeno na odmoru. Čarolija je počela u Bangkoku gde smo bili tri dana i videli kako funkcioniše jedan veoma ljubazan i vredan narod, a svoje kvalitete pokazuju do te mere da nas je u pojedinim situacijama bilo sramota što i mi nismo takvi. Takođe, veliko zadovoljstvo predstavljalo je i cenkanje s njima jer uz svoju robu nude i digitron sa molbom da kupac sam ukuca cenu koja mu odgovara. Ali, posebna priča su Krabi jer smo tamo, za razliku od Puketa koje smo takođe posetili i gde je non-stop gužva, imali priliku da vidimo stvari koje nemaju cenu. Ostrvo Pi pi ili Ostrvo majmuna, fasciniralo nas je u svakom pogledu. S obzirom na to da ih dnevno posećuje mnogo turista, te životinje jedva čekaju kontakt s ljudima, kao i banane koje im donose. Zato jedva čekamo sledeći odlazak i reakciju naše dece kada vide tolike majmune. Naslednike nismo vodili s nama jer Lukina škola traje do 30. decembra, a moji treninzi počinju 10. januara, pa je bilo naporno da organizujemo put na Tajland sa decom u trajanju od samo desetak dana. Zato ćemo ići na Zlatibor od 2. januara i tamo ćemo imati porodični odmor koji svi zajedno željno iščekujemo – otkriva Sonja.

Fudbaler i njegova izabranica već više od godinu dana uživaju u skladnoj vezi, a pošto oboje imaju mnogo poslovnih obaveza, veoma su se obradovali novogodišnjim praznicima kada će moći da se potpuno posvete jedno drugom.

- Volimo da se međusobno iznenađujemo i baš uživamo u tome. To je nešto što vezu čini lepšom, interesantnijom i jačom. Meni je najlepši poklon kada smo svi na okupu i želim da što više vremena u Novoj godini provodimo zajedno jer sam u ovoj na izmaku često bio u karantinima i svakodnevno putovao za Novi Sad zbog profesionalnih obaveza – zaključuje Nikola.

Ksenija Konić

makonda-tracker