Romana Panić: Duboko se kajem

Pop pevačica Romana Panić objašnjava da je izvukla važnu pouku iz nemilog događaja kada ju je zbog vožnje u alkoholisanom stanju 23. decembra policija privela na trežnjenje
0
1 / 4 Foto: Petar Đorđević

Iako je odlučila da se izvesno vreme povuče iz medija kako bi pripremila novi album, pevačica Romana Panić (35) je ipak, nakon što ju je policija u četvrtak 23. decembra privela u stanicu na trežnjenje, ne svojom voljom postala glavna tema medijskih spekulacija. Te večeri nakon humanitarne aukcije na kojoj su prikupljena sredstva za izgradnju Sigurne kuće, a na kojoj je pevačica donirala svoju D&G haljinu, sa prijateljima je nastavila u noći provod. Nakon nekoliko čašica alkoholnog pića, Romana je odlučila da sama vozi, ali ju je na kružnom toku Autokomanda oko četiri časa ujutro zaustavila saobraćajna patrola radi rutinske radarske kontrole. Pošto joj je u krvi otkriveno 1,8 promila alkohola, policajci su je priveli u stanicu policije kako bi se otreznila, a nakon deset sati pustili su je kući do koje se odvezla taksijem.

- Istina je to što se desilo. Veoma mi je žao što nisam poštovala propise, i ubuduće ću sigurno postupati po zakonu  iskrena je Romana kojoj su najbliži prijatelji odmah ponudili pomoć, pa je tako iste noći kompozitor Dragan Brajović Braja preparkirao njen džip. Pevačica ne želi da se seća svih detalja nemilog događaja i noći koje je provela u pritvoru, ali želi da svojim lošim primerom dopre do ljudi koji čine iste greške.

- Pred nama su novogodišnji praznici koje želim da provedem u miru i blagostanju, što svima želim. Zbog svih radosnih dana koji nas očekuju i slavljeničkog raspoloženja, želim da upozorim one nemarnije da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju. Iskreno, veoma mi je žao zbog svega što se desilo, pokajala sam se i izvukla pouku - iskrena je Romana koja je nakon ovog incidenta svu energiju usmerila ka poslu i užurbano priprema dugo očekivani album. Pored toga što najavljuje jednu potpuno novu Romanu, raduje se novogodišnjem angažmanu u Beogradu, ali i Božiću koji će provesti u porodičnom domu u Banjaluci. Iako je trenutno sama, ističe da ne planira da joj se ljubav desi, ali da je, ako dođe, dobrodošla.

Ksenija Konić

makonda-tracker