Jelena Karleuša: Ostvarila sam sve svoje snove

Pevačica Jelena Kareluša prepričava utiske sa odmora koji je sa suprugom Duškom Tošićem provela na Kopaoniku
3
1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Poslednje decembarske dane pevačica Jelena Karleuša (32) iskoristila je da sa svojim suprugom, fudbalerom Crvene zvezde Duškom Tošićem (25), provede nekoliko nezaboravnih dana na Kopaoniku. Iako s njima nisu bile njihove ćerke Atina (2) i Nika (1), poznati par uživao je u čarima naše planinske lepotice, a kraći odmor iskoristili su da se potpuno posvete jedno drugom. Godinu koja je na isteku atraktivna pevačica pamtiće po ogromnim poslovnim uspesima: najslušanijoj pesmi u regionu Insomnia, koncertnom spektaklu All About Diva u Beogradskoj areni i odličnim reakcijama na svoj spisateljski prvenac - kolumnu. Nakon proslave Novogodišnjih i Božićnih praznika, Jelena će krajem januara sa svojim izabranikom i ćerkicama otputovati na pravi zimski porodični odmor.

- Božanstveno smo se proveli na Kopaoniku. Odseli smo u hotelu Grand koji u okviru svog kompleksa ima vrhunski Spa centar sa saunama, turskim kupatilom, slanom pećinom i bazenima. U ovim pogodnostima najviše je uživao Duško kome je zbog fudbala, kako se ne bi povredio, zabranjeno skijanje. Moj dragi se tokom dana opuštao uz kuvano vino koje je ispijao dok me je gledao kako se zabavljam na snegu. Volim da skijam, a ovu sportsku veštinu savlada sam već sa pet godina. Iako sam letnje dete jer sam rođena u avgustu, zimu volim više od leta. Planiramo da krajem januara s Atinom i Nikom otputujemo na odmor daleko od kamera i fotoaparata, a raduje me što one kao i ja uživaju u prelepim zimskim danima – priča Jelena koja je doček Nove godine posle dužeg vremena provela radno, pevajući pred nekoliko hiljada gostiju u diskoteci Trokadero u Budvi, dok su njene ćerkice Atina i Nika ostale u hotelu sa dadiljama. Pop diva otkriva i da se naročito raduje Božićnim praznicima, za koje je vežu neke od najdražih uspomena.

- Moja mama Divna je tradicionalno zadužena za kićenje jelke i ukrašavanje kuće, a Božić provodimo svi zajedno za bogatom trpezom. Divna je zaslužna za odlične kulinarske specijalitete čiji mirisi tog dana upotpunjuju naše porodično druženje. Pored njenog fantastičnog talenta, već trideset dve godine izbegavam da naučim kulinarske veštine  – s osmehom kaže Karleuša koja uprkos svim podvizima, za svoj najveći uspeh smatra rođenje ćerki koje su joj pravi izvor radosti.

- Prethodna godina mi je profesionalno bila više nego uspešna, a kada se na sve to doda moj glavni poziv, to što sam majka Atine i Nike, kao i divan brak sa Duškom, za sebe mogu da kažem da sam srećna žena. Želim da mi naredna godina bude bar upola dobra kao prethodna. Moja najiskrenija i jedina želja odnosi se na zdravlje mojih ćerki i majke.

Ostvarila sam sve svoje snove, a da tražim nešto više od ovoga, bilo bi neskromno. Volela bih da živimo u boljoj zemlji gde će ljudi imati bar pune frižidere i novac za najosnovnije stvari, da nismo siroti kao nacija i da našoj zemlji konačno krene nabolje – završava Jelena koja će u januaru objaviti svoj dugo očekivani novi album.

Danilo Mašojević

makonda-tracker