problemi?

Ostavio ŽENU KOD KUĆE: Zašto je princ Hari OTPUTOVAO SAM u Afriku?

0

Sam je, ali u dobrotvorne svrhe.

Princ Hari
Princ Harifoto: Profimedia

Princ Hari posetio je Lesoto, u južnoj Africi, ali bez supruge, vojvotkinje Megan.

 

Ovaj tridesettrogodišnji kraljević otputovao je zbog fonda koji je osnovao još 2006. godine u dobrotvorne svrhe sa princem Lesota. Za ovaj susret povod je bio otvaranje zajedničke prostorije koja je u sklopu Centra za decu "Felisanong" i koja služi svima koji u ovom centru borave.

Ovaj centar pomaže ljudima ometenim u razvoju, ljudima sa mentalnim i fizičkim smetnjama, ljudima obolelim od side ili samo zaraženim HIV-om. To mladom princu nije smetalo da se sa svima upozna i da sa svakim popriča i fotografiše se.

Ovde su, takođe, i deca koja su ostala bez roditelja ili deca koja su obolela od bilo kojih bolesti. Princ Hari ceo dan proveo je sa najmlađima, nasmejan i spreman za igru, ali i rad.

 

Ovo putovanje bilo je rezervisano samo za Harija, budući da je njegova fondacija zadužena za ovaj Centar za decu, te se zato pojavio bez svoje supruge. Princ Hari ne samo da je novčano pomogao da se izgradi zajednička trepezarija, odnosno svojevrsna menza za decu, već je svojim učestvovanjem u dečijim igrama ovim mališanima ulepšao dan.

 

 

 

makonda-tracker