mirna luka

Slično privlači nešto slično sebi, a ne različitost, kako sam mislio pre: Toni Cetinski pronašao ISTINSKU SREĆU U TREĆEM BRAKU (FOTO)

2

Prošlo je godinu dana otkako su se pevač Toni Cetinski (49) i njegova petnaest godina mlađa supruga, magistar ekonomije Dubravka iz Zagreba odselili u Rovinj, gde žive i umetnikovi roditelji Vinka i Mirko.

foto: Robert Gašpert
foto: Robert Gašpert

 

- Presrećan sam i pun elana otkako sam se vratio. Uživamo i srećni smo. Život u Istri u svakom slučaju je mirniji, opušteniji nego u Zagrebu, ali i kvalitetniji - kaže pevač, koji je mladu Slavonku upoznao pre pet godina, a zaprosio nakon samo šest meseci zabavljanja.

 


Slično privlači nešto slično sebi, a ne različitost, kako sam mislio pre.

 

Različitost može da zaintrigira, ali valjda smo toliko sebični kao ljudi, hteli to da priznamo ili ne, da tražimo sebi slične, nekoga ko može da nas prati i toleriše. Dubravka i ja smo toliko slični da je to neverovatno. Kad sam nakon drugog razvoda odustao od ljubavi, dogodila mi se osoba kakvu sam po osobinama i karakteru zamišljao još u pubertetu - opisao je Toni, kojem je ovo treći brak.

 

Prvi put se oženio 1995. Antonelom Butigan, s kojom ima sina Kristijana, a onda je 2007. uplovio u bračnu luku s Ivanom Nobilo, s kojom je 2009. dobio ćerku Piju.

 

foto: Robert Gašpert


Inače, Toni će 21. juna održati koncert "#samoljubav - trilogija", u sklopu Rovinj samer mjuzik festivala, a potom još jedan u sklopu humanitarne akcije "Korak u život" 7. jula u Zagrebu. Sledeće godine će na svoj jubilarni rođendan 31. maja obeležiti 30 godina rada, a želja mu je da to bude u Areni u Puli.


Supruga mi pomaže svojim postojanjem, i duhovno i fizički od dana kada smo se upoznali. Ne moram da pričam o tome šta smo sve proživeli - kaže Toni.

 

makonda-tracker