Ekskluzivno: Istina o Severininom novom dečku

4
Novi dečko Severine Vučković, srpski biznismen Milan Popović, uradio je popularnoj pevačici natalnu kartu čim ju je upoznao. Milen nije sin Titovog generala, kako se pisalo, rođen je u Vršcu u porodici srednjeg staleža i osim u Beogradu i Majamiju ima i nekret

Milan je izuzetno sujeveran i na astrološkim aspektima zasniva čak i poslovne planove, ali čim je utvrdio da je Severina rođena u znaku Bika, kao njegova bivša devojka Katarina Šišmanović, odlučio je da pruži šansu novoj ljubavi. Njegova lična astrološkinja predvidela mu je da će biti srećan u vezi sa poznatom ženom u ovom znaku.

Popović je inače rođen 10. decembra 1965. godine, a Severinu je upoznao kada mu je pevala i na proslavi 45. rođendana na Adi Ciganliji. Nakon proslave rođendana, pojavio se i u klubu Teatro, gde je samo za sebe zakupio separe tik pored bine na kojoj je Vučkovićeva pevala.

Milan je rođen u Vršcu, a do svoje osamnaeste godine živeo je u Pančevu odakle se preselio kod oca u Švajcarsku. Njegov pokojni otac nije bivši Titov general Jovo Popović, kao što tvrde pojedini portali, već čovek po imenu Aleksandar, koji ga je i uveo u svet biznisa. Milan je tokom života u Švajcarskoj radio sa ocem u firmi koja je poslovala sa Rusima, i tako je počeo njegov proboj na tržište bivšeg SSSR-a. Osim stana u Majamiju, i prostranog pentahusa u Beogradu, smeštenog iznad TC Plaza, ima i vilu na Kipru i nekretninu u Londonu.

Uprkos pričama da su Severina i Milan trenutno u Majamiju, slavni par je sinoć viđen u Zagrebu.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker