uvek aktuelna

Ona ZAVODI celu Srbiju, a i ŠIRE: Zašto se o Jeleni Karleuši UVEK priča?

5

U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji, a svog supruga Duška Tošića, koji igra na poziciji odbrambenog igrača, supruga Jelena Karleuša bacila je u drugi plan.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Zašto je Jelena Karleuša uvek aktuelna tema u Srbiji, ali i šire?

 

Ona nije samo pevačica. Ona je više i od zvezde i poznate ličnosti. Svoju karijeru počela je još sa 16 godina, kada je izdala prvi album. Do sada ih ima deset. Jedna je od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Jelena svojim nastupima ne oduševljava samo srpsku publiku. Ona je poznata u svetu, o njoj pišu i svetski mediji, a često i gostuje po američkim emisijama. O Karleuši ovih dana mediji pišu stalno, uključujući i švajcarski list "Blick", koji o pevačici i njenom suprugu piše kao o jednom od najpopularnijih parova, pored Šakire i Pikea.

 

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Youtube Printscreen

Jednostavno JK svoju publiku stalno iznenađuje drugačijim i smelijim pesmama, a i spotovima. Snimila je mnoge duete sa poznatim kolegama, koje uvek ističu da je zadovoljstvo i izazov raditi sa Karleušom.

 

#1 on trending #bankina ??????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Mediji stalno pišu o njoj i zbog njenog stila. Uvek smela i izazovna, Jelena Karleuša voli markiranu, glamuroznu garderobu i uvek je originalno obučena na svojim nastupima i svim javnim pojavljivanjima. Švajcarski list "Blick" posebno je istakao nakit koji Karleuša nosi u obliku krstova.

 

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Daktilo

Pevačica je udata za fudbalera Duška Tošića, koji trenutno igra za srpsku reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Njih dvoje bili su povod za pisanje švajcarskih medija posebno jer je reprezentacija Švajcarske sledeći protivnik ekipi Srbije.

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić
Jelena Karleuša i Duško Tošićfoto: Instagram/printscreen

Čak je i sada uspela da njega pomeri u drugi plan, objavivši fotografiju na kojoj je naga i obojena bojama srpske zastave. Ipak je istakla da je uvek uz svog supruga, da ga bodri na utakmicama, a da ovo prvenstvo nije izuzetak.

 

SERBIA! ????????????

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena sa Duškom ima dve ćerke, sa kojima često putuju i provode slobodno vreme. Pevačicu posebno vole i zbog smešnih snimaka svoje dece koje često objavljuje na društvenim mrežama.

 

Porodica
Porodicafoto: Eddy Addlan

 

 

makonda-tracker