nasmejana i srećna

U društvu majke i Lepe Brene: Aleksandra Prijović provela mirno devojačko veče bez TRUNKE ŠMINKE (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

ljubica petrovic

21-06-2018 16:19h
Sve je to lepo ali toliko glamura i kiceraja a ovamo narod nema od cega da zivi, ma mi smo bolesna nacija, sta ima da se divimo onima koji su puni para i ne znaju sta ce od besa. Neka im je sa srecom, samo ja hocu natrag svoju posteno zaradjenu penziju, a ne da mi se udeljuje crkavica.

Mira

23-06-2018 18:33h
Nikoga nije briga za sirotinju. To su videli u Americi pa primenjuju u Srbiji. Samo mi smo u Srbiji naucili da neko brine o nama,kao sto je drug Tito i zagarantovane penzije, a toga vise nema i zato se ova zena buni. Ne zna sta se desava, a desava se surovi kapitalizam. Sve se svodi na to "koliko para toliko muzike". Samo nije to toliko slatko koliko izgleda niti ce biti lako jer i pored novca "koji zivot znaci" svako mora da iznese svoj krst na plecima od pocetka do kraja. Ne budite ljubomorni dragi narode ne treba da vas provocira nikakav luksuz jer se sve to desava u granicama smrti na koju su svi ljudi osudjeni pa bili siromasni ili bogati posle ovozemaljskog zivota to vise nije bitno. I zato narode budite donstojanstveni i zahvalni i ako ste siromasni i oprostite i pozelite mladencima sve najbolje. Jer sve je to samo iluzija.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: