Pink tuži Marijana Rističevića

11
Nakon što je po završetku Farme Marijan Rističević opleo po organizatorima i izneo sumnju u konačne rezultate glasanja, televizija Pink odlučila je da presavije tabak i podnese tužbu protiv doskorašnjeg farmera

U saopštenju televizije Pink, kaže se:

Povodom emisije Farma narod pita koja je emitovana nakon finalne večeri ovog rijaliti formata na TV Pink, 31. decembra, a u kojoj je jedan od takmičara Marjan Rističević izneo niz kleveta na račun formata, produkcije kao i same televizije, saopštavamo sledeće:

TV Pink je odlučila da protiv Marjana Rističevića podnese tužbu za klevetu zbog niza neistina koje je u pomenutoj emisiji izneo na račun produkcijske ekipe kao i same TV Pink, dovodeći u pitanje regularnost samog glasanja.

Smatramo da je Marjan Rističević na ovaj način naneo štetu ugledu TV ekipe i naše kuće, što svakako smatramo nedopustivim.

Stavljanje produkcijske ekipe, koja je više od tri meseca, danonoćno radila na ovom formatu koji je postigao izuzetan uspeh kod gledalaca, u kontekst sumnje koja se tiče regularnosti takmičenja je nešto što narušava ugled čitave naše kuće.

S' tim u vezi, obaveštavamo javnost, da ćemo u vrlo kratkom roku javnosti dostaviti na uvid kompletan listing glasanja sa finalne večeri.

Nakon uvida u listing i javnosti i novinarima će sve biti kristalno jasno, a sam listing će svakako objasniti i ponašanje kao i sve izrečeno od strane Marjana Rističevića.

 

makonda-tracker