OTVORILA DUŠU

Mnogo bi ružno i glupo bilo da bilo ko od nas dvoje pravi neprijatne scene na snimanju: Jelisaveta Orašanin ISKRENO o bivšem dečku (FOTO)

0

Lepa glumica nedavno se vratila iz Amerike kako bi nastavila snimanje hit serije "Ubice mog oca", kao i na ostala dva projekta na kojima uspešno radi.

jelisaveta orašanin
jelisaveta orašaninfoto: Dragana Udovičić

Lepa Jelisaveta Orašanin nedavno se vratila iz Amerike kako bi nastavila snimanje hit serije "Ubice mog oca", kao i na ostala dva projekta na kojima uspešno radi. 

 

Moj suprug mnogo putuje, a kada je slobodan trudimo se da što

više vremena provedemo zajedno.

 

foto: Vladimir Šporčić

Na pitanje da li planiraju proširenje porodice glumica je bila više nego jasna. 

 

"Takve stvari se ne planiraju, već se prosto dogode. Kao i svaka žena, priželjkujem da postanem majka, ali to neko drugi planira umesto nas."

 

Da li je istina da je jedini uslob kako bi se vratila na snimanje serija bio taj da ti i Vuk Kostić nemate zajedničke scene?

 

foto: Vladimir Šporčić

To apsolutno nije istina i potpuna je budalaština. Nekako su ljudi navili da kada se dvoje razdvoje, obavezno moraju da budu u svađi, a to je grozno. Imamo normalan ljudski odnos i pre svega smo kolege. Mnogo bi ružno i glupo bilo da bilo ko od nas dvoje pravi neprijatne scene na snimanju."

 

Vuk je rekao da mu nedostaju scene sa tobom, da li je i u tvom slučaju tako ?

 

Bilo mi je lepo na snimanju u prvoj sezoni dok smo radili zajedno. Vuk je božanstven glumac i bio je odličan partner u seriji. Sa te kolegijalne strane mogu da kažem da je bilo lepo snimati sa njim."

 

 

 

makonda-tracker