Jovana Nikolić: Na snimanju spota nestala scenografija

Pevačica Jovana Nikolić za Story.rs prenosi utiske sa snimanja spota za pesmu Sretan put i otkriva kakav peh im se dogodio tokom snimanja ovog video materijala
1
1 / 5

Video izdanje pesme Sretan put, pod okriljem producentske kuće Advantage, snimljeno je na dve lokacije u šumi Košutnjak i u studiju, a po sinopsisu pevačica se nalazi između jave i sna, gde budna vreme provodi sa zgodnim mladićem, a dok spava mašta o njemu.

- Za razliku od spota za pesmu Moli, moli, koji je pravi letnji veseli spot sa gomilom ljudi u kadru, ovaj je smireniji, zimski i akcenat je samo na meni, pa mi je samim tim i bilo znatno teže na snimanju. Drugačiji su i nikako nisu za poređenje, ali meni su podjednako dragi. Oduševljenja sam scenografijom, toliko je nežna i romantična. Svaki detalj iz sobice, u kojoj sam provela 15 sati na krevetu i oko njega, unikatan je i pravljen specijalno za potrebe spota. Svi predmeti su se savršeno stopili sa haljinama našeg mladog kreatora Marka Marosiuka, kog čeka svetla budućnost i drago mi je da sam jedna od prvih koja je prošetala njegove modele – govori šarmantna Jovana, koja je stoički podnela niske temperature tokom snimanja spota.

- Bilo je jako hladno, napolju je taj dan bilo -9 stepeni Celzijusa i studio nikako nije mogao da se zagreje, tresla sam se od zime od početka do kraja snimanja. Trudila sam se da ne opterećujem ekipu na setu sa tim i ako su svi bili jako brižni. Na posletku sam završla kući u krevetu sa Fervexom i temperaturom. Bilo je dosta promena i scena i kostima, pa je zbog toga i snimanje bilo zamornije. Imali smo mali peh pri početku snimanja, trebalo je da bude još scena, neke su zamišljene u starinskoj bogatoj kadi, ali nažalost, dok se ubacivala scenografija u studio, neko je pokupio pola scenografije, pa smo bili uskraćeni za nekoliko divno zamišljenih kadrova. Šta je tu je, valjda će te stvari nekome bolje poslužiti – otkriva sve popularnija pevačica.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte spot Jovane Nikolić za pesmu Sretan put:

 

 

 

makonda-tracker