otvorila dušu

Verica Rakočević uputila suprugu emotivnu poruku i otkrila POTPUNO NEPOZNATE detalje o njihovoj ljubavi: Veljko mi je promenio ŽIVOT! (FOTO)

1

Naša proslavljena modna kreatorka podelila je sa javnošću dirljivu poruku u kojoj je otkrila neke do sada potpuno nepoznate detalje o ljubavi sa Veljkom Kuzmančevićem

foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Naša proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa svojim izabranikom Veljkom Kuzmančevićem. Koliko su srećni jedno pored drugog često pokazuju fotografijama koje dele sa svojim mnogobrojnim fanovima putem društvenih mreža, a jedna od poslednjih u nizu privukla je posebnu pažnju.

 

Naime, Verica je sa javnošću podelila emotivnu poruku u kojoj je otkrila do sada nepoznate detalje o ljubavi sa Veljkom, otkrivši tom prilikom koliko je srećna pored svog izabranika.

 

A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) on


- Pre pet godina verio me je plehanim prstenom, odveo autobusom na Zlatibor, kupio za doručak u autobusu masan burek, napisao predivnu muzičku bajku "Avalska vila" i promenio život.?❤️ Toliko o tome šta je suština ljubavi - napisala je Verica uz fotografiju na kojoj pozira sa svojim izabranikom.

 

 

makonda-tracker