Marijana Mateus: Uvek ću biti uz Lotara

Iako ne isključuje mogućnost obnavljanja braka sa nekadašnjim fudbalskim asom Lotarom Mateusom, dizajnerka Marijana Mateus otkriva da njih dvoje neguju divan odnos protkan razumevanjem i podrškom
1
1 / 2 Foto: Luka Šarac

Na glamuroznoj večeri upriličenoj proteklog ponedeljka u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt povodom šezdeset pet godina postojanja FK Partizan, bivši supružnici Marijana (39) i Lotar Mateus (49) svojim bliskim odnosom izazivali su ogromno interesovanje, a strasni pogledi koje su upućivali jedno drugom doprineli su spekulacijama kako su njih dvoje sve bliži pomirenju. Na poziv portparola FK Partizan Marka Vjetrovića, koji im je pre sedam godina kumovao na venčanju, Marijana i Lotar su uživali u društvu brojnih prijatelja i poznanika sve do kasno u noć, a navodno su se te iste večeri videli i u hotelu Hyatt gde su oboje odseli.

- Ništa u životu nije slučajno, pa ni moj dolazak na Partizanovu proslavu. Došla sam na poziv kluba, ali i bivšeg supruga Lotara, kome sam pravila društvo. Smatram da sam mnogo doprinela Partizanu da uđe u Ligu šampiona pre sedam godina kada ga je Lotar vodio jer je on najvažnije pobede izvojevao kada mu je emotivni odnos sa mnom bio na vrhuncu. Deo sam Partizana kao i moj otac koji je strastveni navijač tog kluba - priča Marijana i ne krije da je sa Lotarom posle razvoda u januaru 2009. godine zadržala sjajnu komunikaciju.

- Sa Lotarom, kao i sa prvim mužem Miodragom Kostićem, sam u divnim odnosima. Mi se uvek držimo zajedno. Ne zanima me kako će pojedinci, pa i javnost uopšte, komentarisati moj susret sa Lotarom jer to što smo delili sto ne znači da delimo i krevet. Živim svoj život, kao i Lotar, i gde god da se sretnemo, odemo na večeru i popričamo. Uvek smo tu jedno za drugo - objašnjava Marijana koja se sa bivšim suprugom nedavno srela u Milanu i to samo dan pre datuma koji su svojevremeno obeležavali kao godišnjicu braka.

- Tačno je da smo se sreli u Milanu, ali nismo slavili godišnjicu braka, pošto sam tog dana već bila u Podgorici, gde sam predstavljala kolekciju na reviji - ističe dizajnerka koja ne isključuje mogućnost pomirenja sa Mateusom.

- Nikad ne reci nikad, ali ne razmišljam o pomirenju. Došla sam da podržim Lotara u trenutku preuzimanja nagrade za specijalni doprinos FK Partizan i zaista sam ponosna što sam i sama doprinela tom njegovom uspehu - smeje se Marijana.

Lotar Mateus: Nema novosti u mom ljubavnom životu

Da se Marijana i njen bivši muž nisu slučajno našli u Beogradu svedoči i podatak o tome da će dizajnerka biti i gost na svadbi Lotarove starije ćerke Alise (24). Iako se još nije razveo od ukrajinske manekenke Kristine Lilijan, Mateusova zakonska supruga neće prisustvovati venčanju.

- Svadba je zakazana za četvrtak 23. decembar i zato sam odmah otišao iz Srbije kako bih organizovao slavlje. U Srbiju sam došao samo zbog Partizana i tu nema mesta spekulacijama o novostima u mom ljubavnom životu - rekao je za Story Lotar Mateus.

Nikola Rumenić

makonda-tracker