PROBLEM SA ZAKONOM

Anabela progovorila o ćerkinom HAPŠENJU: Želim da se ovaj cirkus što pre završi, postalo je NEIZDRŽIVO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

vlajko

17-06-2018 11:56h
Sad nas Anabela ubedjuje da nismo videli i culi.Zeno,pa postoje ,,snimkovi,,(sto bi rekla Slobina polusestra) gde Luna javno prica kako je kupila dozvolu i kako zajedno duvate!Zasto produkcija ne pusti te scene kada je Anabela u studiju?Ne razumem?

Divna

17-06-2018 12:30h
Sve najgore mislim o Luni i njenoj porodici , fuj .

Dzek

17-06-2018 13:41h
Anabeli i celoj njenoj blizoj familiji, prvim komsijama i najboljim prijateljima jedna ozbiljna komisija strucnih psihologa da sazove hitnu konsultaciju o odredjivanju lekova i terapije za ovu grupu ljudi, jer sve sto je u Anabelinoj blizini genetske ili fizicke prirode noje bezbedno!!!

milesa

18-06-2018 11:20h
Anabela, sta ti nije jasno? Luna je tvoj proizvod, nije dovoljno roditi pa ostaviti na nemilost drugima.Gagi kakav god da je bolji je od tebe . Sada si se setila LUNE kada je odrasla devojka. LUNA JE SAMO ISKRENA, a ti si obican SLJAM Anabela.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: