Katarina Šišmanović: Nisam bila u braku sa Milanom Popovićem

Voditeljka emisije Sve za ljubav dematuje pisanje portala svet.rs da je bila u braku sa balkanskim kraljem bakra, a menadžer Severine Vučković potvrđuje da je zanosna Hrvatica ostavila verenika Slavka Šajinovića i otpočela vezu s Popovićem.
2
1 / 3

Nakon što je portal svet.rs objavio informaciju o tome kako je pevačica Severina Vučković odnedavno u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, bivšim dečkom Katarine Šišmanović, lepa voditeljka emisije Sve za ljubav, našla se na meti domaćih medija zbog objavljenog podatka o navodnom braku sa srpskim kraljem bakra.U izjavi za Story.rs Katarina objašnjava da je sa Popovićem bila samo u vezi, te da nisu bili ni blizu bračnog papira.

- Nikada nisam bila u braku sa Milanom Popovićem i od našeg rastanka ne znam više ništa o njegovom privatnom životu – kaže ekskluzivno za Story Katarina koja je od prošle godine u srećnom braku sa slovenačkim biznismenom Dejanom Kitićem.

Hrvatski portal www.story.hr objavio je potvrdu da su nekadašnji dečko Katarine Šišmanović i Severina Vučković u vezi.

- Mogu vam potvrditi sve što ste čuli, ali ne mogu komentirati – izjavio je za Story.hr Severinin menadžer Tomica Petrović.

Nikola Rumenić

makonda-tracker