požurite

Sada može biti i VAŠA: Stela Mekartni PRODAJE REPLIKE haljine MEGAN MARKL sa venčanja

0

Poznata dizajnerka Stela Mekartni prodaje 46 replika bele haljine koju je Megan Markl nosila nakon same ceremonije venčanja.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Haljina Megan Markl, koju je nosila nakon svog venčanja na formalnoj zabavi, može biti vaša, ako budete jedna od 46 srećnica. Dizajnerka će napraviti 23 replike ove haljine u beloj boji, a 23 u crnoj boji.

 

 

Haljine će koštati oko 4650 dolara kao deo "Made With Love capsule" klekcije i biće dostupne u "Old Bond" ulici u Londonu. Na taj način Mekartni će obeležiti otvaranje svoje nove prodavnice.

 

Kupci će morati da pošalji email na i dobiju privatnu, ličnu pozivnicu od Stele Mekartni kako bi uopšte mogli da dođu i pogledaju haljine, tako da je u pitanju jedan zaista ekskluzivan događaj.

 

Možda pak i neće biti tako teško doći do ove haljine na kraju. Menadžer brenda rekao je da dizajnerka planira da proširi osvoju "Made with Love capsule" kolekciju na proleće 2019. godine, tako da ima nade i za nas ostale još uvek.

 

Da je ova haljina zaista zaludela svet, pokazuje i činjenica da se replike ove haljine već uveliko šiju i prodaju po svetu.

 

 

 

makonda-tracker