Kao jaje jajetu

Vidimo DUPLO: Kim Kardašijan i Kajli Džener IDENTIČNE (FOTO)

0

Društvenim mrežama brzo su se raširile fotografije dveju sestara koje su izgledale potpuno isto.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan Vest i njena mlađa sestra Kajli Džener otišle su na kafu u Kalabasasu, noseći skoro identične odevne kombinacije. Ove rijaliti zvezde obukle su se potpuno isto, samo su boje njihove odeće i obuće bile drugačije.

 

 

We’re seeing double. ? (?: akra/X17online.com) #kimkardashian #kyliejenner #KUWTK

A post shared by E! Online Asia (@eonlineasia) on

 

Mlađa u maslinasto zelenim, starija u sivim, poznate sestre pokazale su kako se nosi kombinacija sportskih helanki sa čizmicama na štiklu. Obe su imale i zlatne naočare za sunce i uske top-majice na kratak rukav i bretele. Kajli je svojoj kombinaciji dodala i plavu pederušu koju je nosila preko ramena.

 

 

twins ? #kyliejenner #kimkardashian

A post shared by Kylie Jenner (@kyliecurves) on

 

Iako nijedna od sestara nije potvrdila, pretpostavljamo da se iza ovih kombinacije krije Kanje Vest. On je nedavno predstavio 2XU helanke, slične ovima koje nose Kajli i Kim. Ovaj stil pridružuje se njegovim "Yeezy" kombinacijama. Ovo ne bi bio prvi put da Kim šeta "Yeezy" odeću.

 

 

YEEZY SEASON 8 ??? LIT!

A post shared by @ kimklookbook on

 

Uprkos razlici od 17 godina, Kajli i Kim imaju mnogo više zajedničkog od samog stila. Obe se visoko kotiraju u svetu šminke sa svojim brendovima "KKW Beauty" i "Kylie Cosmetics". Obe su, takođe, dobile svoje ćerke u razmaku od nekoliko nedelja, Čikago i Stormi.

 

 

makonda-tracker