potresno

Jaka i hrabra: Ovako se ĆERKA tragično preminulog kuvara Entonija Bordejna bori sa veliki BOLOM (FOTO)

0

Nekoliko dana nakon što je smrt poznatog kuvara Entonija Bordejna potresla svet, njegova supruga Otavija Busija Bordejn podelila je na svom instagram profilu fotografiju njihove ćerke, Arijane, sa srceparajućom porukom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je vest o smrti kuvara i televizijske ličnosti Entonija Bordejna procurila u javnost, nije puno vremena prošlo do okretanja medija ka njegovom privatnom životu i porodici.

 

Naime, Bordejn i Otavija venčali su se u aprilu 2007. godine, da bi se u septembru 2016. rastavili. Zvanično se niakda nisu razveli, te je Otavija ostala njegova venčana supruga. Kuvar je prethodno već bio u braku, od 1985. do 2005. godine, sa Nensi Putkoski.

 

U svojoj knjizi, koju je objavio 2016. godine, Bordejn je istikao da se dobro snalazi u ulozi oca i da voli što konačno može da vodi računa o nekome, osim o samom sebi.

 

Njegova venčana supruga Otavija Busija na svom instagram profilu, nedugo nakon smrti oca svoje ćerke, objavila njenu fotografiju sa posebnom posvetom.

 

 

- Naša mala devojčica je imala danas koncert. Bila je neverovatna. Tako jaka i hrabra. Nosila je čizme koje si joj ti kupio. Nadam se da uživaš u putovanju, gde god da si - napisala je Busija.

 

Podsećamo, Entoni Bordejn pronađen je mrtav u 61. godini, u hotelskoj sobi u Parizu. Kao uzrok smrti, medicinski nalazi pokazuju da se poznati kuvar obesio.

 

 

makonda-tracker