Poznati podržali akciju Veliki - Malima

U susret filmu Guliverova putovanja 3D juče je održana humanitarna akcija pod sloganom Veliki - Malima na klizalištu Ade Ciganlije.
0
1 / 2

Brojne poznate ličnosti su svojim prisutstvom podržali ovu akciju, među kojima su bili reditelj Stevan Filipović, glumci Iskra Brajović, Nebojša Milovanović, voditelji Nikola Milivojević, Milan Bošković i mnogi drugi.

Cilj ove akcije je bio prikupiti što više poklona za decu Svratišta. Zahvaljujući svim ljudima dobre volje koji su se odazvali pozivu distributerske kuće Tuck, sakupljen je veliki broj paketića koji su sadržali tople odevne predmete, neophodne za zimski period i na taj način barem malo pomogli deci kojoj je to sada najpotrebnije.

Film Guliverova putovanja 3D govori o tome kako veliki čovek može da pomogne malim ljudima pa je upravo iz tog razloga ova akcija dobila slogan Veliki - Malima. Pored toga, distributerska kuća Tuck će mališane obradovati i sa specijalnom projekcijom filma Guliverova putovanja 3D u bioskopu Tuckwood Cineplex, i tako im ulepšati predstojeće novogodišnje praznike.

makonda-tracker